Skip to main content

TVR negociază pentru Vrei să fii miliardar

 

Emisiunea Vrei să fii miliardar? are şanse să apară în grila postului public de televiziune.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, TVR este în negocieri avansate pentru cumpărarea cunoscutului format de televiziune. Vrei să fii miliardar este un format deţinut de compania Sony Pictures.

În cazul în care negocierile se vor finaliza, la TVR va trece şi Virgil Ianţu, cel care a prezentat emisiunea când aceasta era difuzată de Prima TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Daca n-o sa fie prezentata emisiunea de Leonard Miron si Cristina Liberis, tot degeaba...
 • Aşa e "vetanase".
  Romanii isi ţin mulţime de CREAŢII uitate sau inchise prin sertare.
  Ne-am obisnuit sa cumparam de la alţii. Parca "rota" lor e mai rotundă decat a noastra iar "mămăliga" lor e mai portocalie ( fara politica!) decat cea romaneasca.
 • Vai domnule George Hari Popescu!
  Desi parca simt o usoara ironie - in ultima propozitie al ultimului comentariu trimis - raman PLACUT impresionat de cuvinciosenia de care dati dovada in cele expuse.
  Lasati-ma sa va consider o exceptie. Una, PLACUTA!
 • Poanta este că formatul ăla are nişte caracteristici patentate, care nu pot fi copiate în formatele altor emisiuni fără a plăti. În plus, românii mai au o problemă: nu prea pot crea, iar cînd o fac ies lucruri mediocre. Aşa că e mai bine să dăm banul şi să traducem formatul.
 • Stiti ce ma intriga ? Chestia asta cu "format" international
  bla, bla...
  Ce mare descoperire ?La urma urmei toate sunt emisiuni de intrebari si raspunsuri de cultura generala...
  In copilaria mea, la radio era emisiunea "Cine stie, castiga" preluata apoi si la televiziune...
  Bun, nu comparam vremurile, nu discutam de audiente, rating-uript ca nu se poate...dar de ce se cheltuie o gramada de bani pentru asa zisele "formate" care pot fi create fara probleme si de TVR ?
 • Vă cred, este evident că aveţi mult mai multă experienţă în modul cum funcţionează mass-media şi mai ales televiziunea şi aveţi şi statistici clare privind numărul angajaţilor din televiziunea publică. Mă iertaţi că am intervenit în acest dialog online ale cărui reguli este clar că nu le cunosc.
 • eu ma uit cu mare drag la Miliardar,pe BBC sau la Lantul slabiciunilor pe ITV,amandoua posturi din UK,si imi plac foarte mult,asa ca emisiunile chiar daca sunt"deflorate",sunt foarte bune.Sunt surprins de cat de bine merge TVR-ul,si la stiri,si la economic,odata ce l-au luat pe Moise Guran....s-au pus pe treaba baietii de acolo!
 • Ar fi foarte frumos daca ar relua TVR-ul Vrei sa fii Miliardar. Una din putinele emisiuni cu adevarat bune de la televiziunile din Romania. Intr-un top alcatuit de mine ar intra fara probleme in top 10.
 • pe iantu s a depus de mult naftalina,
  cat ds emisiune...odata deflorata, nu prea mai tine s o inflorezi iar si iar...
 • Ce sampon foloseste oare venerabilul frate prezentator?
  Cred ca Spor, de la Policolor.
 • Domule George Hari.
  Simt ca-mi raspundeti mie. Daca da, atunci nici dumneata nu te pricepi la dialogul de pe forum. Nu intru in detalii.
  Acei "nene" de la stiri NU sunt asa de la ... natura. Asa li se cere (impune chiar) sa se comporte. Si apoi, in afara de cei pe care-i vedeti pe la stiri sau alte emisiuni, nu sunt singurii din TVR cu pregatire profesionala adecvata. Repet, sunt in jur de 3000 de angajati. Se poate face un casting si alege persoana potrivita.
  Dar nu, PILELE au fost si raman "carisma" in Romania de azi.
  Ma crezi?
 • Chiar cred că nu există printre angajaţii TVR vreunul bun pentru asta. Nu constă numai în a pune întrebări job-ul, ci şi a crea o atmosferă aparte, specifică formatului internaţional şi e nevoie de o persoană cu carismă, nu un nene de la ştiri sobru şi robotic.
 • Mihăiţă, mihăiţă!
  "Stau extrem de prost la divertisment".
  Cred ca la tine te referi. Adica nu-ti prea vine sa ... rîzi!
 • Nu pot sa INŢELEG!
  De ce odata cu emisiunea trebuie "sa treaca" si Virgil Iantu?
  TVR-ul n-are suficient personal calificat?
  Chiar nimeni , din cei aprox. 3 000 de angajati, n-ar putea modera (pune intrebari, fixate din timp)o asemenea emisiune?
  Ajuta-ma Doamne sa pot intelege!!!

Trimite un comentariu

sus