Skip to main content

Ziarul Financiar trece la plata pe online pentru articolele exclusive

 

Ziarul Financiar introduce plata conținutului online pentru o serie de materiale exclusive, redactate de către jurnaliştii ZF, Mediafax Business News şi Business Magazin. Noul serviciu se numește ZF Exclusiv.

Publicitate

Ediția online a Ziarului Financiar nu este la prima încercare de a taxa conținutul online. Până în 2007, abonaţii ediţiei pe hârtie ai cotidianului editat de Publimedia primeau o parolă cu care puteau accesa şi varianta online. Ulterior, site-ul Ziarul Financiar a trecut la o accesare liberă.

În formula de acum, site-ului zf.ro i-a fost atașată rubrica ZF Exclusiv care conține informații în exlcusivitate ce pot fi accesate doar contra const, pe bază de abonament.

În funcție de tipul de abonament, perioada de accesare, condițiile de plată și serviciile oferite, prețul pentru ZF Exclusiv, pentru un an, variază între 980 de euro și 1.800 de euro.

Ziarul Financiar a anunțat încă din vară ideea de a introduce plata conținutului online, după cum paginademedia.ro a anunțat aici.

Despre ZF Exclusiv:

Noul serviciu poate fi accesat online pe zf.ro la rubrica ZF Exclusiv şi include ştiri, analize, comentarii şi interviuri publicate în exclusivitate.

Astfel, în această secţiune se regăsesc declaraţii ale oamenilor de afaceri, rezultate financiare ale companiilor sau estimări cu privire la tendinţele din economia românească şi internaţională, interviuri cu executivi, analize sau informaţii referitoare la piaţa de capital.

Pe lângă informațiile din sfera economică, abonamentele ZF Exclusiv abonamentele includ şi alte servicii dedicate companiilor și instituțiilor precum: comunicate de presă - care vor fi publicate pe platforma comunicate.mediafax.biz, rapoarte de monitorizare media – furnizate de către Mediafax Monitorizare şi, în funcţie de tipul de abonament, spaţiu publicitar pe site-ul zf.ro.

Despre Ziarul Financiar:


Ziarul Financiar
este prezent de 12 ani de piaţa din România și este editat de Publimedia (divizia de print a Mediafax Group). Cotidianul de afaceri are o audienţă lunară de 872.000 cititori pe print (SNA FOCUS, iulie 2009 - iulie 2010) şi 769.603 vizitatori unici online (SATI, iulie 2009 – iulie 2010, medie lunară) pe zf.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu