Skip to main content

Antena3 intră în bătălia matinalelor

 

Știrile dimineții de la Antena3 vor avea, începând de luni (15 noiembrie), un nou format. Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă vor prezenta, de luni până vineri, între orele 6-10.00, un matinal cu ştiri interne şi externe.

Publicitate

Cu acest program, Antena3 va intra în războiul audiențelor cu Știrile ProTV de dimineață, program difuzat în intervalul 7.00-10.00, și cu Telejurnalul Matinal de la TVR1, cu care se intersectează în intervalul orar 7.00 la 9.00.

Ce aduce nou matinalul de la Antena3?

Pe lângă informațiile din sfera politică, economică și socială, prezente și în celelalte două emisiuni, matinalul Antenei3 vine și cu știri din domeniile high tech, ştiinţă, entertainment și auto.

Ce va mai conține noua emisiune a Antenei3 ?

Rubricile meteo şi informaţiile din trafic vor fi detaliate şi se vor axa pe ziua în curs, urmând ca de joi să furnizeze şi noutăţi utile pentru weekend. De asemenea, informaţii meteo despre principalele destinaţii turistice şi de afaceri din Europa.

Telespectatorii vor putea interacționa direct cu cei doi realizatori ai matinalului, Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă, accesând blogul emisiunii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu