Skip to main content

Mircea Radu începe sâmbătă ÎnTrecerea anilor la TVR

 

Sâmbătă începe la TVR prima emisiune ÎnTrecerea anilor prezentată și produsă de Mircea Radu.

Publicitate

În prima ediție din cele 11 ale producției, se confruntă anii 60 și anii 80. Vin sâmbătă la TVR Gazebo și Chris Andrews, dar și actorii Ileana Stana Ionescu, Manuela Hărăbor şi Ion Besoiu, sportivii Helmut Duckadam şi Iolanda Balasz, interpreţii Oana Sârbu şi Vasile Şeicaru, trupa Compact, dar şi „vocea Radiovacanţa” – Doina Caramzulescu.

Despre emisiune:

  • Emisiunea este structurată în unsprezece ediţii: zece confruntări directe şi o „Mare Finală”. În fiecare ediţie se înfruntă două echipe ce reprezintă două decenii diferite.
  • Echipele sunt formate din dansatori care realizează momentele coregrafice ale serii şi concurează în faţa unui juriu format din 100 de tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani.
  • În fiecare ediţie, vor veni la ÎnTrecerea anilor invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi din străinătate, care vor puncta propriile decade, prezentându-şi succesul muzical, cinematografic sau din domeniul sportiv al perioadei pe care o reprezintă.
  • Este un format Endemol.
  • Programul s-a difuzat cu mare succes în Spania (TVE 1), Franţa (TF 1), Rusia (Rossya Network), Italia (Rai Uno).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna! Eu cred ca ar trebui sa apreciem mai mult piesele vechi, care pe parcurs au devenit slagare, interpretate de adevaratele valori din Romania precum si din afara. Pe parcursul anilor multi dintre ei, s-au stins din viata dar partea plina a paharului este ca au lasat piese cunoscute de catre noi. ... bravo pentru emisiune...insfarsit ceva de calitate se promoveaza pe micile ecrane......un inceput glorios....daca puteti a ma informa de unde mi-as putea dowlanda piesele cantate pe parcursul emisiunii v-as fi recunoscatoare......nu stiu dak e site-ul oficial al TVR-ului ca in ziua de azi....dar daca stiti vre-un site contactati-ma la adresa de e-mail.Cat despre comentarile negative....ce sa zic? schimbati canalul....mai pe romaneste......fiecare cu gusturile lui.
  • Nu-i chiar asa rau, "adyzzu-ţule".
    Numai ca, doar la unele se face iar altele, "fara spate", sunt cam neglijate. Desigur, cu "fundurile", mai mult sau mai putin plouate, ai dreptate. TVR-ul incearca inca sa se respecte.
  • si ce e asa rau ca emisiunea beneficiaza de o promovare asa de mare? Din cate se vede, va fi o emisiune buna, fara tzatze si funduri in ploaie.

Trimite un comentariu