Skip to main content

Licența 10 TV va fi dezbătută mâine la CNA

 

Echipa 10 TV va prezenta mâine la CNA proiectul noului post de televiziune generalist al RCS&RDS. Din echipa de conducere a noului canal face parte și Radu Moraru, fostul prezentator al emisiunii Nașul de pe B1 TV.

Publicitate

Dacă forul audiovizual va acorda, în timp util, licență pentru 10 TV, noul post de televiziune va începe să emită chiar din această săptămână, prin intermediul rețelelor de cablu ale companiei RCS&RDS.
Radu Moraru
, project manager 10 TV, a declarat, săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că postul 10 TV va fi lansat pe 10 decembrie 2010.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat, în şedinţa de marţi dimineaţă, solicitarea grupului RCS&RDS de acordare a licenţei audiovizuale pentru televiziunea generalistă 10 TV, condusă de Radu Moraru.
    În cadrul discuţiilor, Cristina Trepcea, membru a CNA, l-a acuzat pe Radu Moraru că postul 10 TV a avut o campanie de promovare mincinoasă. „Sunteţi sigur că luaţi această licenţă? E plin oraşul de bannere cum că lansaţi televiziunea pe 10 decembrie.
    Dacă nu aveţi licenţă, nu puteţi difuza nimic. Aţi minţit poporul cu televizorul“, a spus Cristina Trepcea, conform Mediafax.

Trimite un comentariu