Skip to main content

DIN ȚARĂ: Soții Stafie au dat Pietricica FM lui Radio ZU. Lazarus iar la CNA.

 

Pietricica FM, cel mai nou post de radio din Piatra Neamț își schimbă proprietarul. Licența pentru Pietricica FM a fost cedată către Grupul Media Camina, care deține Radio ZU.

Publicitate

Mâine, CNA va discuta decizia soților Ileana și Constantin Stafie de a renunța la Pietricica din Piatra Neamț. Tot mâine, Lazarus vine din nou la CNA, cu Zeus TV.

Aglomerată tare piața FM de la poalele Ceahlăului. În oraș pot fi auzite nu mai puțin de patru posturi locale, unul regional și șase naționale. Pe plan local activează Radio M, Radio M Plus, Terra Piatra Neamț și Radio Unu. Impact FM este o rețea regională. Dintre rețele naționale sunt la Piatra Neamț Europa FM, Kiss FM, Radio 21, Guerrilla și Vocea Speranței.

Pietricica FM este ultima apariție în eterul urbei Neamțului. Postul familiei Stafie a luat licența în 2008 și a început să emită anul trecut, în octombrie.

Lazarus, din nou la CNA cu Zeus TV

Luis Lazaru încearcă din nou să convingă CNA cu proiectul lui. După ce a luat un post de teleshopping și a reușit, cu greu, să obțină aprobarea pentru noul nume – Zeus TVLazarus trebuie să primească și un OK pentru grila televiziunii.

Acum două săptămâni, grila provizorie a postului Zeus TV (din care nu lipsea o emisiune proprie de patru ore – Lazarus Show) a fost respinsă de CNA.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Petrisor, Piatra Neamt este situat la poalele Pietricicai, nu a Ceahlaului. Un pic mai atent la geografie, ca nu vrei sa ajungi la Carcotasi.
  • Postul cu pricina apartinea de firma ce detine parcarile cu plata in Piatra Neamt... nu or fi avut bani de spaga la Pinalty sa le prelungeasca contractul.
    Oricum CNA-ul isi dovedeste petru a mia oara incompetenta in a analiza cererile pentru licenta. Sau poate stie sa analizeze spaga :). Sunt cel putin 3 licente TV terestre in Piatra Neamt care nu mai emit de o buna bucata de vreme. Bineinteles ca licentele sunt pastrate bine mersi fara sa se sezizeze nimeni. Trebuie sa traiasca si inspectorii CNA locali, nu? :)
  • Alde Stafie astia sunt de tot risul...dupa 6 luni de emisie ei renunta la frecventa...pe bani multi, presupun. afaceristi, ce mai. cei de la CNA ar trebui sa fie mult mai atenti, pe viitor, cind dau licente...alde neica-nimeni, gen Stafie, negustori de licente, ar cam trebui ocoliti.

Trimite un comentariu