Skip to main content

EXCLUSIV Vîntu: Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiță. Adrian Ursu și Oana Stancu ies de pe Realitatea TV

 

Publicitate

ACTUALIZARE 5: "Nu știm de ce a fost suspendată emisiunea", povestește Oana Stancu într-un interviu acordat paginademedia.ro. Interviul, într-un material separat.

ACTUALIZARE 4: "Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiță", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro. Ghiță a investit până acum 8 mil. de euro în Realitatea. Interviul, în articol.

ACTUALIZARE 3: Din informațiile paginademedia.ro,  spațiul de seară va fi ocupat de Corina Drăgotescu.

ACTUALIZARE 2: Potrivit informațiilor paginademedia.ro, unul din motivele invocate de Sebastian Ghiță a fost faptul că ce doi jurnaliști țineau legătura cu Sorin Ovidiu Vîntu, încălcând una din regulile impuse de Ghiță la preluarea managementului Realitatea TV.

ACTUALIZARE 1: Ședința lui Sebastian Ghiță cu conducerea postului (Dragoș Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniștită. Care este acum relația lui Sebastian Ghiță cu Sorin Ovidiu Vîntu, în articol.

Jurnaliștii Oana Stancu și Adrian Ursu ies din grila Realitatea TV. Potrivit unor informații paginademedia.ro din interiorul postului de televiziune, cei doi vor realiza diseară ultima ediție a emisiunii Ora de foc.

Până la ora redactării știrii, cei doi jurnaliști nu au putut fi contactați.

Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV, a confirmat informația pentru paginademedia.ro.

„Le-am comunicat că, începând de mâine, nu vor mai apărea cu Ora de foc. Vom avea un nou tip de Prime–Time în noua grilă”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiță.

Ședința lui Sebastian Ghiță cu conducerea postului (Dragoș Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniștită. S-a discutat despre contractul de management?

"A existat o discuție despre noua grilă, despre noul format al prime-time-ului", a declarat Ghiță pentru paginademedia.ro.

El nu a comentat eventuale neînțelegeri cu consiliul de administrație pe tema contractului de management. "Eu am un contract de cinci ani. Cine e nemulțumit, să meargă la tribunal", a completat el.

Sunt divergențe între managerul Sebastian Ghiță și propietarul Sorin Ovidiu Vîntu?

Au existat și momente în care părerile noastre nu au fost aceleași", a spus Ghiță fără a da alte amănunte.

Nu am niciun motiv să reliziez contractul cu Sebastian Ghiță

Sorin Ovidiu Vîntu spune într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro că nu are niciun motiv să rezilieze contractul cu managerul Sebastian Ghiță "pentru că își respectă contractul și parametrii pe care și i-a asumat"

Ghiță, spune Vîntu, a investit până acum 8 mil. de euro la Realitatea. Vîntu admite că au existat discuții în contradictoriu cu Sebast Ghiță, dar spune că "în orice organizație acest lucru este normal".

Interviul, pe larg:

Petrișor Obae: Sebastian Ghiță a declarat că a avut momente în care ați avut schimburi de păreri opuse. E adevărat?

Sorin Ovidiu Vîntu: Normal că au fost și discuții în contradictoriu, că am avut și opinii diferite dar, cum el este managerul, opiniile lui primează. Eu pot avea anumite opinii, el altele.

Pe ce tema au fost aceste schimburi de opinii?

"Au fost chestiuni legate de grila dar, repet, el este cel care ia deciziile la Realitatea."

Din informatiile paginademedia.ro, el a cerut ca ziariștii să nu mai țină legatura cu dvs.

"Cât timp el este managerul acolo, este normal să aibă controlul lucrurilor. Am convenit încă de la început că nu va exista implicarea mea acolo.

Dorința mea a fost să mă retrag din Realitatea TV. Multă lume spunea că Sorin Ovidiu Vîntu dictează programele la Realitatea TV. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care am cedat managementul lui Sebastian Ghiță.

Când Sebastian Ghiță a venit, era normal să își securizeze raporturile cu Realitatea TV."

Din informațiile paginademedia.ro, el ar fi fost nemulțumit că Adrian Ursu și Oana Stancu țineau legătura cu dvs.

"Sunt prieten cu multă lume din Realitatea, nu cred că asta ar fi un deranj."

S-a pus problema încheierii contractului cu Sebastian Ghiță?

"Sebastian Ghiță a investit opt milioane de euro și mai are de investit. De ce să schimb ceva ce merge?

În orice organizație mai există momente tensionate, schimburi de păreri, dar acest lucru este normal.

Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiță, pentru că el își respectă contractul și parametrii pe care și i-a asumat."

Ați declarat că veți începe vânătoarea împotriva lui Traian Băsescu. Cum va fi implicată Realitatea TV?

"Realitatea TV nu poate fi implicată. Nu are niciun amestec în acest conflict, pentru cănu eu sunt manager acolo."

Cum veți face acest lucru fără media?

"Astea sunt treburile mele. Media nu va fi implicată, pentru că nu este condusă de mine, ci de Sebastian Ghiță.

Declarația mea de ieri nu are nicio legătura cu Realitatea TV."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nici io nu-mi primesc salariul la timp si tre sa platesc datoriile lu Base...si asta nu ospun ca ma plateste cineva,.Cand o sa o ducem toti bine nu o sa acceptam critici la adresa puterii...
 • Foarte grav ce se intampla in tara asta, nu cred ca realizeaza multa lume. Sa speram ca se vor opri lucrurile aici, altfel, nu vom mai putea fi asa de relaxati in a ne spune parerea. Pasi se fac in sensul asta, mici, dar siguri.
  Dedesubturile afacerii asteia nu le stim niciunul din noi, deci ma abtin.
  Cat despre jurnalistii in cauza, eu ii apreciez.
 • sunt din ploiesti si ii cunosc "tunurile " lui ghita ,nu m-ar mira sa termine realitatea functie de dorintele jucatorilor de pe piata...
 • Pentru Oana Stancu si Adrian Ursu
  Se vede clar ca sunteti cei mai buni, constatati cata invidie exista la cei care va denigreaza.
  Cu siguranta cei care va stimeaza sunt putini dar nu prosti
  Va doresc multa sanatate si noroc
  Cu mult drag
 • poate o ia de nevasta acum cineva pe ONUTA, acum ca nu mai are ce face pana o pescuieste vreo antena. bani cred ca si-a strans suficienti sa ii ajunga pana la pensie pentru toate laturile scurse prin ora de foc...Dumnezeu nu bate cu parul...ea zice ca a fost profi....el deja a fost avertizat de viata...
 • Am scos de mult postul realitatea din grila. Cand aveam din cand in cand nevoie de fun, dadeam pe antena3, ca aia macar sunt circari de meserie. Acuma, daca va fi zburata din post si cretuleasca, poate voi lua in considerare reintroducerea postului in grila..nu ca mi-ar fi dragi ceilalti, dar in comparatie cu astia trei, care au fost mereu turbati si balosi,restul sunt "parfum"... Dar ce stiu eu..
 • presa este foarte bolnava din cauza oamenilor fara caracter care o alcatuiesc.
  daca cititi toate comentariile de la stirile postate de petrisor in jurul acestui eveniment apare urmatoarea concluzie-diagnostic:invidie, ura, dorinta de a distruge, frustrare, rautate, micime.
  iar site-ul asta este, din cate stiu eu, citit de muncitori din presa.
  colegii celor doi.
  chiar asa proasta e oana stancu, mai baieti?
  nu cumva e si curva?
  nu cumva e si cleptomana si fura papiote de ata si nasturi de la mercerie?
  nu cumva a fost si amanta lui liviu de la la?
  dar luandu-i pe stancu/ursu ca sistem de referinta, cum v-ar putea caracteriza cineva pe voi?
  eu nu gasesc cuvinte.
 • Bine ca iar i-a adus pe pupinbasistii de Dragoteasca si mai rau pe gagaitul de Gregoar Cartianu care nu stie sa vorbeasca RUSINE Realitatea TV, pupati-l pe Traian Basescu în 3 litere
 • Ca si un simplu consumator de emisini tv, scoaterea din grila Realitatea TV a emisiunii Ora de Foc este o greseala mare de management. Depinde acum daca aceasta greseala este intentionata sau obligata. Adrian Ursu este unul dintre putinii profesionisti ramasi in presa, un jurnalist format in presa scrisa, libera. Este o pierdere pentru acest post de televiziune, iar daca Sebastian Ghita nu stie (si se vede ca nu stie!!!) cresterea in rating a unei emisiuni tv in prime-tine este mult mai greu de facut decat promovarea Emag!!!
  Si observ ca poti portocalii au inceput subit sa citeasca (singuri sau la comanda) articolele acestui site si sa isi exprime toate frustrarile celor 12-14 procente din sondaje!
  Multa bafta Oana si Adrian, oriunde veti profesa de acum inainte!
 • pacat, erau singurii anti-basesti de aici, restul, subtili, cu puterea...cine nu stie acest minim lucru, nu e fin cunoscator...sper sa le fie bine, ca presa e cam "goala" sunt posturi in b1 si 10 tv... cine are tupeu sa aleaga posturile astea????
 • Traim la limita! NU MAI PUTEM SUPRAVIETUI CU SALARIILE ATAT DE MICI!
  Pur si simplu nu-mi pasa cine naiba a mai iesit din grila! Duca-se! Oricum au atat de multi bani ca pot sta acasa pentru tot restul vietii.
 • erau buni...sa nu uitam ca ei au tocat-o pe Ridzi o spatamana...altfel tolo nu putea sa apara pe sticla nicaieri, la antene era la index.

  Aia cu ALRO a fost iar o seria tare, numai ei au preluat subiectul si l-au dus departe...care merita continuare. Udrea cred ca da de baut.

  Asta cu Baclini la fel...asteptam episoadele urmatoare. Pacat, pacat...veneau vamile, ce misto ar fi fost.

  Dragoteasca e moale...daca trece de primul zid de diversiune...astia erau ca tancurile, mergeau pe fir pana il terminau.

  La A3 e mult simtirism patetic...astia erau aplicati, se vedea ca sunt jurnalisti old school. Pacat, repet...erau tari.

  Ghita...cu ce te-au prins frate? Cum sa schimbi emisiunea vedeta a postului la mijloc de saptamana si luna? E ca si cum te-ai fi impuscat in picior...ori erau prosti si macar astepti si tu inceputul lunii, venitul primaverii, un pretext...ori erau prea buni si guvernul independent avea nevoie de un welcome gift.

Trimite un comentariu