Skip to main content

Reclama Millennium Bank cu Holograf este din nou pe TV

 

Spotul Millennium Bank, care a fost interzis de CNA pentru greşeala gramaticală din versul “drumul care voi porni”, a fost modificat.

Publicitate

După o întrerupere de aproximativ o săptămână, reclama a reînceput, de ieri seară, să fie difuzată pe micul ecran.

Versul care conţinea “licenţa poetică” a celor de la Holograf a fost schimbat în “E atât de multă bucurie, e un drum pe care voi porni”.

Înainte de alte explicaţii, iată cum arată noua variantă a reclamei:

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=37pJWaY0HXQ[/youtube]

 

“Nu credem că putem vorbi despre o afectare reală a imaginii agenţiei şi a clientului”, a spus Mona-Lisa Caravaniez când a fost întrebată în ce măsură i-a afectat decizia de interzicere a spotului de către CNA.

“Deciziile de interzicere a difuzării unor spoturi TV sunt frecvente, dar acest lucru, de regulă, nu constituie un eveniment dramatic. Nu este, desigur, ceea ce ne dorim - deoarece spotul a fost produs pentru ca mesajul clientului nostru să ajungă la public”, a mai spus Caravaniez, Managing Director Ogilvy & Mather România.

Cum au decurs lucrurile de la interzicerea spotului şi până la redifuzarea lui?

  • După ce Consiliul Naţional al Audiovizualui a hotărât, pe 17 martie, întreruperea spotului, Millennium Bank şi Holograf au depus fiecare câte un punct de vedere.
  • Prin documentul depus la CNA, banca şi-a luat angajamentul ca va rezolva problemele legate de ilizibilitatea ofertei.
  • La rândul ei, formaţia Holograf şi-a susţinut creaţia spunând că versul “pe drumu-n care voi porni” este o licenţă poetică.
  • Consiliul Naţional al Audiovizualui trebuia să discute cele două documente precum şi un punct de vedere din partea Consiliului Român pentru Publicitate (RAC) în şedinţa din 22 martie.
  • Forul audiovizual nu a mai ţinut şedinţa de la interzicerea spotului pentru că membrii Consiliului au participat la o serie de discuţii referitpare la modificarea Legii audiovizuale, care au avut loc la Parlament.
  • În consecinţă, agenţia împreună cu formaţia Holograf au lucrat la modificarea spotului, astfel încât să nu mai încalce legislaţia audiovizuală şi l-au redat posturilor spre difuzare.

Citeşte şi:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu