Skip to main content

EXCLUSIV: Claudiu Șerban preia complet managementul Evenimentul zilei. Bobby Păunescu nu se mai implică în conducerea ziarului

 

Voi preda complet managementul Evenimentul zilei și Capital lui Claudiu Șerban, de la 1 mai”, a declarat Bobby Păunescu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Implicarea mea va fi zero. Eu rămân doar proprietarul activelor, care include și brandurile,” a continuat el.

Care va fi mandatul lui Claudiu Șerban și de ce a ales Bobby Păunescu această variantă, în continuare:

Claudiu Șerban este directorul general al Editurii Evenimentul zilei și Capital. El deține și 10% din acțiunile companiei, restul fiind deținute de Bobby Păunescu. În urma noului contract de management cu Bobby Păunescu, Claudiu Șerban și-ar putea mări participarea în compania.

Petrișor Obae: De ce a ales această variantă?

Bobby Păunescu, pentru paginademedia.ro:

"Având în vedere că mă ocup total de film, aveam nevoie de o soluție clară pentru Evenimentul zilei și Capital."

"Aveam mai multe posibilități. Claudiu a venit cu această propunere. Existau și alte variante: să vindem, să facem un parteneriat strategic, să continuăm așa, dar asta e cea mai buna variantă."

Cine va finanța acum ziarul?

“Vorbim de un business plan pentru perioada următoare. Pentru acest business plan, finanțarea e asigurată de Claudiu Șerban.”

Și implicarea ta în finanțare va exista?

"Doar dacă este nevoie. Dacă sunt situații excepționale sunt alături de el. Activele sunt proprietatea mea."

Putem vorbi de o situație în care, de acum încolo, EVZ și Capital trebuie să se descurce pe cont propriu?

"Acesta este obiectivul nostru pe 2012."

Ce înseamnă preluarea managementului de către Claudiu Șerban?

“Nu mă voi mai implica în chestiunile financiare ale ziarelor, având în vedere că bugetul prezentat nu mai trebuie să fie finanțat de către mine”

"Claudiu Șerban are un mandat de management pe doi ani, cu target și cu obiective clare”

Care sunt obiectivele lui Claudiu Șerban?

“Anul acesta, businessul trebuie să fie pe zero, iar în 2012 să aibă un profit de 5%. După doi ani, dacă își îndeplinește obiectivele, are posibilitatea de a intra în acționariat cu o cotă mai mare.”

Poate face restructurări?

"Claudiu Șerban are libertatea să facă tot ce vrea el, în spiritul business planului pe care l-a prezentat."

Acest business plan implică restructurări?

"Pot spune că implică, potrivit business planului prezentat, vor fi restructurări de costuri."

Foto: MoneyExpress

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • mai bine serban decat un baiat de bani gata interesat numai de profit. macar asta stie cu ce se mananca presa, lucreaza in presa de ani de zile, paunescu habar n-are. hai sa vedem ce o sa se mai intample.
  • Cârciuma (clubul, să zicem) la care are şi Şerban nişte acţiuni merge târăş grăpiş doar pentru că e partenerul lui acolo, cu relaţiile şi experienţa de la Baraka. Şerban nu face decât să se bată cu pumnul în piept că e el marele patron (deşi e clar că habar nu are cum stă treaba) şi se dă mare dând de băut unora despre care crede el că îi sunt prieteni. Hahahaha!
    Mai bine îi merge lui Macovei în Centrul Vechi, care şi-a făcut tavernă "pe banii familiei". Vine dubiosul de Jean Valvis - care a forţat publicarea în EVZ a unui "serial" despre nitraţii din sol (cu bătaie la apa minerală "păstorită" de el - care cică nu are nitraţi :)))))) ) - şi îi face vânzare. La schimb, Macovei i-a pus evz-ul la picioare! E jale ce se întâmplă la acest fost ziar.
    Claudiu Şerban e pentru presă ca radiaţiile de la Cernobîl. Pe ce pune mâna, strică. Nimic bun nu a făcut, niciodată.
  • Petrisor, ar trebui sa ne mai tii la curent cu afacerea privata a lui Claudiu Serban, carciuma aia din Centrul Vechi careia ii facea reclama mascata in EvZ. Ii merge bine sau rau? Ii nenoroceste si pe angajatii de acolo, sau doar pe astia ai lui Bobby?
  • Petrisor cat de exclusiv este Exclusivul tau? Online-ul nu are cod deontologic, dar tu da! Taie exclusivul ca este desuet!:)

Trimite un comentariu