Skip to main content

Vîntu la B1 TV: Tânărul Ghiță este ușor surescitat

 

Sorin Ovidiu Vîntu a intrat în direct, prin telefon, cu realizatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu pentru a face câteva precizări legate de scandalul de la Realitatea TV.

Publicitate

În emisiunea Evenimentul zilei, de pe B1 TV, Vîntu l-a atacat pe managerul actual Sebastian Ghiță, susținând că dreptatea în acest conflict este de partea sa. “Tânărul Ghiță este ușor surescitat”, a spus Vîntu.

Cât privește contractul de management în care e implicat Sebastian Ghiță, Vîntu a spus că acesta “a fost făcut doar din rațiuni economice”.

Referitor la acuzațiile de implicare în politica editorială a Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu a spus: “Am intervenit doar atunci când acolo s-a produs un scurt derapaj spre tabloidizare”.

La întrebarea lui Robert Turcescu dacă dispune de resurse pentru a asigura fluxul financiar Realității TV, în cazul în care se va rupe contractul cu Sebastian Ghiță, Vîntu a răspuns:

"Probabil că voi recurge, cu toate că nu-mi place acest lucru, la ajutorul copiilor mei și îi voi ruga să accepte să lichidăm niște proprietăți pentru a veni cu necesarul de cash în Realitatea", a declarat Vîntu pentru B1 TV.

În studioul B1 TV, alături de cei doi realizatori au fost prezenți Siviu Prigoană și Andrei Gheoghe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu-l intreaba nimeni pe acest domn "in ce calitate"? Chiar ridicam simulatia la nivel de norma juridica perfect valabila? Chiar nu-si dau seama oamenii astia ca nu mai tine? Marius Petcu, de pilda, care si-a pretuit o casa la un sfert din pret va afla acum, la confiscare, ca va plati cu virf si indesat pentru gainariile astea! Adica i se vor confisca bunuri pina la suma mitei, numai maruntis... in acte!

Trimite un comentariu