Skip to main content

18 august: Mihai Gâdea, dedicaţie vulgară pentru Elena Udrea

 

Kamikaze semnalează  că "Mihai Gîdea a dat porno la popor" în ediţia din 16 august a emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3.

Publicitate

Mai exact, postul controlat de familia Voiculescu a difuzat poze cu Elena Udrea “îmbrăcată de mii de euro", iar pe fundal se auzea un cîntec portughez, cu refrenul: “larga larga, larga muia larga!”.

De la Gîdea pentru Udrea: larga muia larga!

O echipă a unei televiziuni din Timişoara a fost agresată pe bulevardul C.D. Loga din Timişoara, scrie Realitatea.net, care citează potrivit tion.ro. Doi poliţişti se aflau la faţa locului, dar nu au putut aplana conflictul şi au cerut ajutorul jandarmilor. În timpul altercaţiei, directorul TVT 89, Gelu Chetraruc, şi realizatorul de emisiuni Dan Radosav au fost loviţi, iar camera de filmare a fost spartă.

Jurnaliştii însoţiseră echipa poliţiei la o intervenţie pe bulevardul C.D. Loga din Timişoara. O femeie depusese plângere că este ameninţată de un clan. Chiar în momentul în care doreau să plece, mai mulţi romi, printre care şi femei şi copii, au început să-i lovească. Cei doi jurnalişti sunt teferi, dar camera a fost distrusă.
Jurnalişti agresaţi de romi la Timişoara: sperietură mare şi o cameră făcută zob

Patru persoane dintre cele 93 care au absolvit cursurile şcolii de televiziune a Intact Media Academy au fost angajate în cadrul posturilor Antena 1 şi Antena 3, lucrând la redacţia de ştiri şi în echipa X Factor, au declarat reprezentanţii Intact Media Grup, pentru DailyBusiness.ro. De asemenea, alţi cinci dintre absolvenţi se află în perioada de probă.

Şcoala de televiziune Intact Media Academy reia înscrierile în această săptămână, instituţia fiind acreditată de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei. Cursurile au o durată de trei luni, iar seria următoare va începe pe 3 octombrie.
Vezi câţi absolvenţi ai Intact Media Academy au fost angajaţi la Antene

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Citat: "instituţia fiind acreditată de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei".
    In interesul clarificarii acestui enunt, ar fi fost bine daca autorul lui explica si nivelul de acreditare (probabil cursuri de pregatire/calificare, ca si o scoala profesionala sau una de ucenici necesita unul sau doi ani...)
  • Nae Nae
    Citat: "instituţia fiind acreditată de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei".
    In interesul clarificarii acestui enunt, ar fi fost bine daca autorul lui explica si nivelul de acreditare (probabil cursuri de pregatire/calificare, ca si o scoala profesionala sau una de ucenici necesita unul sau doi ani...)
  • Horea Horea
    Mai fratilor sau tovarasilor!
    Adica eu ii pun o intrebare pertinenta lui Liviu Iordache iar voi imi dati vot negativ? Care vă este logica?
    Daţi-i lui Liviu asemenea voturi pentru ca nu catadicseste sa raspunda sau sa lamureasca o afirmatie!
  • Marius Marius
    pt d-astia ca tine, privitori inraiti Antena 3 aia e televiziune
  • popa popa
    sa fim seriosi, la un asemenea pesonaj ca "doamna udrea" ce poti sa-i dedici?
  • ghita din poplaca ghita din poplaca
    Pe Gadea o sa-l bata Dumnezeu ca face numai mizerii de la o vreme...indelungata ce-i drept :D A ajuns cu jigodismu la un nivel la care-i gaseai numai pe Ciutacu sau Badea. Acum a venit si el. In smerenia lui prefacuta crede ca daca are audienta costum si ochelari inseamna ca e si el un mic Plesu :D Antena 3 e in cadere libera si sunt disperati ca PDL si Udrea nu reactioneaza cand dau ei cu batu la gard. Desi nu pare, fierbe sangele in ei de nervi, incluzand-o aici si pe voluptoasa mica cu ochelari Oana :D care credea ca da lovitura cu Udrea. Ei cred ca pot conduce tara din Baneasa.
  • Horea Horea
    @Liviu Iordache
    “Gata, v-am format, acum va luati zborul”.

    Esti sigur de aceasta afirmatie sau ... doar banuiesti ca asa s-ar intampla?!
  • iocan iocan
    Toata emisiunea aia e pentru nivelul IQ70 si vulgara in toate intelesurile cuvantului, asa ca nu e nicio mirare.
  • Horea Horea
    Stie el si altfel DAR pentru asa ceva e platit. Si inca foarte bine!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Voiculescu asta cred ca a fost intr-o viata anterioara stapin de sclavi! Dupa ca ca ii pune pe nefericiti sa dea o caruta de bani ca sa urmeze "scoala la locul de munca", ii mai tine si in probe gratis, ducind exploatarea bietilor veleitari pina la limita. Adica pina ii da afara. "Gata, v-am format, acum va luati zborul". Pe banii lor, evident, cu o hirtie scoasa la imprimanta...
  • vlad vlad
    Jurnalism de calitate marca antena1-2-3. Gadea & Co nu-s buni nici la taraf sau manele.tv ...
  • vali vali
    Gidea,atita stie.
  • Lili Grama Lili Grama
    Sa nu uitam ca roata se invarte pe toate spitele....Si sa vezi atunci larga , larga usa larga....

Trimite un comentariu

sus