Skip to main content

Anunţ la Adevărul: Nimeni nu primeşte mai mult de 15 milioane salariu

 

Anunţ pentru angajaţii Adevărul, în ziua de salariu: fiecare angajat, indiferent de poziţie sau salariu, va primi astăzi doar 15 milioane de lei.

Publicitate

Anunţul de astăzi vine după ce, în urmă cu câteva zile, managementul grupului de presă deţinut de Dinu Patriciu îşi înştiinţase angajaţii că la 5 august vor primi doar jumătate din salariu, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Detalii din anunţul intern, în continuare:

Din cauza crizei de cash flow care afectează piaţa de media, în general, şi Adevărul Holding, în particular, astăzi nu pot fi achitate salariile decât până la suma de 15 mil de lei. Pentru unii dintre angajaţi aceasta înseamnă plata unui procent de 30%, de 50% sau, în unele cazuri, plata integrală.

Nota internă de la Adevărul se încheie cu mulţumiri pentru înţelegere şi, la fel ca în cazul anunţului de săptămâna trecută, nu se precizează când se vor da şi ceilalţi bani din salariu.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu acest subiect.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    @silviu, ai MAAARE dreptate CU partea asta "Sefutii astia din presa trebuie sa inteleaga faptul ca un ziarist este nimic fara surse, iar sursele se mentin daca impui demnitate si respect".
    90 la suta din oamenii din presa inca nu au intels cu ce se mananca jurnalismul adevarat.
    Pacat
  • gheorghe gheorghe
    Eu propun sa se munceasca atunci de 15 milioane. daca asta inseamna jumatate din program sau mai putin, in functie de salariul fiecaruia sa munceasca cu 30% 50% sau 100% mai putin. Ce fac escrocii averi pe spinarea fraierilor in criza financiara. Nu el mai ajunge.
  • Corson Corson
    Iete o exempla de profezionalism din situl Adevarul:

    O jurnalistă de la The Australian l-a mituit cu o bere pe paznicul din cimitirul Ghencea ca să i-l arate pe Ceauşescu

    Pai sa nu se merita pentru bajetii astia (respect, domnule Silviu Bruma!) doar 15 milioane pe luna? Apropo, pe Luna ar fi rentabil un asa "quality kur papier"?
  • terente terente
    mai, e adevarat ca Scoala de televiziune a lui Vlad Ionescu a fost vanduta, de la 1 iulie, Realitatii TV? Poate careva sa-mi confirme si mie stirea asta?? Am inteles de la cineva ca i-au zdrobit cei de la Intact, cu scoala lor de televiziune. Eu nu cred.
  • Predicatorul Frustrat Predicatorul Frustrat
    @Insider - misto cadourile pe banii altora. Totusi, daca mai lucrezi in ADH ar trebui sa stii ca Andra s-a mutat de vreo doua luni la parter, in fata biroului lui Cristi Stancu, dar si al lui PLI. Hai, nu fii invidios, ca fata arata beton in comparatie cu nevasta GM-ului.
  • Mihai Mihai
    ma distreaza cum, intreaga presa se prabuseste chiar din cauza pacatelor ei: pupincurism, lipsa profesionalism, incultura, simpatii politice foarte schimbatoare, rapacitate, lipsa orice viziune si increderea ca tot romanu-i tampit. Ee, uite ca nu suntem. Nu dam banii la nesfarsit pe prostii.
  • Anton Pann Anton Pann
    Evelyne, nu te mai piti dupa nickuri din astea ca iti stim umorul de baba expirata. In loc sa zici mersi ca ai mancat o paine de pe urma lui Orcan acum il injuri ca o jigodie. In locul lui eu te dadeam demult afara la cat de habarnist si urechist esti. Pai tu nu stiai nici sa scrii o stire cu cine, ce, unde, cand, dar aveai pretentia sa ne editezi noua materialele. Vai de capul tau de ratat!
  • Si eu sunt frustrat, dar... Si eu sunt frustrat, dar...
    Predicatorule, ai ceva dreptate. Cu unele completari: Cartianu n-are masina ca n-are carnet. Dintre ceilalti doi Stancu are un gipan Touareg, pe cand Orcan are doar un Passat mai vechi. De fapt a lui e cea mai decenta masina din parcarea sefilor. Dar se mai fac unele confuzii cu limuzinele astea. De ex, Ferrariul lui Imre nu i l-a cumparat trustul, e a lui proprie si personala. Cum sunt si Audiul lui Andrei Stefan sau X5-ul lui Amuraritei.
  • Insider Insider
    @Unica: Tango a fost un cadou al domnului Imre pentru nevasta, care avea si are rubrica acolo. A scos 80.000 de cocoeuroi din buzunarul prostovanului de Patriciu ca sa cumpere fitzuica respectiva. Dar, deh!, doamna Marina Melescanu-Imre trebuia sa-si ierte sotul pentru aventura cu Saftoaica, asa ca a primit in dar o jucarie lucioasa cu multe pagini. Sa vedem ce-i va cumpara ca sa-l ierte pentru joggingul in asternut cu Andra de la etajul 1...
  • Unica Unica
    Cea mai misto afacere ADH a facut cu revista Tango, aruncata pe usa din dos de Camelia Voiculescu. Acolo isi varsa frustrarile siropoase Alice Nastase si pe cele sexuale Simona Catrina. Restul de vreo 6 angajati sunt rudele lor, iar contentul e jalnic atunci cand nu servesc cititorilor (oare or avea d-astia?) interviuri in genunchi cu Dinu Patriciu si Peter Imre. In fiecare numar exista vreo 20 de pagini de reclama mascata la tot felul de produse si vreo 5-6 foi in care madamele sus numite pozeaza intens alaturi de Imre, Andra Lascu si tot felul de pitipoance responsabile cu piarul pe la diverse firme. Tirajul nu apare in BRAT. Curios e ca dra Catrina vede mereu, in rubrica-i de analist media, paiul din ochiul altora, dar nu nenorocirile de sub nasul ei de fin pseudo-deontolog.
  • Predicator Frustrat Predicator Frustrat
    @Silviu - subscriu la ceea ce spui despre redactorii sefi. Asa e, au banet la nivelul pietei totusi, dar astia macar nu-s multi, vreo 3 in tot trustul: Cartianu, Stancu si Orcan. Ultimii doi au si masini de servici, ceea ce e cumva normal daca ne gandim la post, nu la competenta ocupantilor. La ce-o mai fi trebuit sa umfle organigrama cu director editorial platit cu 400 milioane pe luna si cu limuzina e insa alta poveste. Insa sefii aia doi de la siteuri, cei regionali, cei de la revistele de femei, Sport, Politic (care conduce FP si Historia in acelasi timp), Forbes, Dilema, Catavencii etc nu au masini si nici lefuri la nivelul "vedetelor" trustului. Dar, chiar si asa, orice entitate trebuie sa aiba un sef, asa e normal. Ce te faci insa ca grosul limuzinelor, in numar de peste 30, si al lefurilor babane e pentru directori si directorasi care traiesc de pe urma muncii ziaristilor. Unii dintre ei au 2-3 subordonati si nu ies din firma, atunci la ce bun cheltuieli cu masini si benzina cand pot veni si cu cele personale sau cu metroul. In plus, nu uita si soborul de consultanti straini care misuna pe cascaval bun prin toata mass-media si nici ADH nu face exceptie. Pai daca tot ii ai pe red sefi bine platiti, ar trebui ca ideile sa vina de la ei. Marii strategi adusi de la tigari si de la Rompetrol au bagat ADH in bucluc.
  • kolo kolo
    15 milioane de ROL (lei veci) sau RON (lei noi)? Mi-ai luat-o inainte, de neiertat!
  • nostalgic nostalgic
    ziarul adevarul, pentru patriciu, si a indeplinit misiunea!
  • cornell cornell
    Adevarul este un ziar mort... iar luna august pentru orice publicatie este una foarte slaba in ce priveste vanzarile... Asa ca la un mic calcul ar rezulta cam 1.500 de lei per cap de lucrator la AH in conditiile in care nu se fac vanzari. Cam prea corecta atitudinea lui Patriciu cand a lovit in sefime mai ales... Ce are de gand sa faca in continuare?
  • sabin din borcan sabin din borcan
    Bah! Ia nu va mai plangeti atata si treceti la munca. Cu un redactor-sef genial ca mine ar trebui sa munciti pe gratis, ba chiar sa-mi dati voi mie bani pentru onoarea de a-mi fi contemporani. Am zis!

Trimite un comentariu

sus