Skip to main content

Notă internă la Adevărul: se dau doar jumătate din salarii

 

Angajaţii Adevărul vor primi doar jumătate din salariu pe 5 august, ziua normală de plată.

Publicitate

Într-o notă internă postată pe intranetul companiei, managementul Adevărul îşi motivează decizia de „condiţiile economice grele”.

Nota internă (care nu este semnată) precizează că pe 5 august se va lua doar jumătate din salariu, dar nu spune când se va plăti şi cealaltă jumătate din bani.

Anunţul vine după ce, în urmă cu două săptămâni, Odyssey le-a propus televiziunilor să plătească doar jumătate din datoria pentru publicitatea Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris aici. După ce furnizorii media au refuzat să primească doar jumătate din bani, Odyssey a venit cu o nouă variantă de plată. Potrivit acesteia, datoriile vor fi plătite în tranşe până la mijlocul lunii noiembrie.

Situaţia de la Adevărul a fost semnalată, printr-un comentariu, de un cititor al Paginademedia.ro.

Foto Peter Imre, director general Adevărul Holding: Bogdan Maran, Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    ce mai freamăt, ce ma zbucium.... stai să vină 1 septembrie, să vezi atunci criză :)
    si vor scădea salariile de pe insulă, de la avram pînă la velea, si cu tot cu sefi de secții...
    stai numa' stai să vină septembrie
  • Editor de Bucuresti Editor de Bucuresti
    Nazare, lasa-l pe Evelin, nu te mai baga in aceeasi oala cu el, macar tu ai scris ceva la viata ta. Te inteleg ca faci spume pentru ca ai fost dat afara, dar ce-ai cu Orcan? Si nu mai muri de grija ADS-ului ca ne descurcam noi. Tu vezi-ti de cronicile tale sportive ca la astea te pricepi mai bine decat la web. Somn usor!
  • Editor de Bucuresti Editor de Bucuresti
    Eveline, mai taci din gura ca stim cu totii ca n-ai fost niciodata decat un corector mediocru. Aici ti s-a dat si tie sansa sa fii editor, dar te-ai facut de ras. Ce sa editezi tu daca tu nu esti in stare sa scrii o stire corect? Nu mai vorbesc de vreu reportaj, un comentariu, ceva acolo, sa te dai si tu jurnalist. Nu te mai da mare ca esti un neica nimeni in presa!
  • Bibicu Bibicu
    Aici nu este vorba numai despre tine Evelin, aici este vorba despre neputinţa lui Orcan (alias Borcan)de a construi/coordona/conduce acea parte de ziar de care e responsabil. Tu esti doar o ţinta falsă, nu ai nicio vina ca ADS ul nu se vinde, că el nu poate, nu ştie ce să facă. Esti ţinta falsă a frustrărilor lui reale. Singura ta vina este ca ai părul ondulat!!!
  • Evelin Ceciu Evelin Ceciu
    Distinse "editor de Bucuresti" :), in primul rand, nu stiu cine semneaza "noi colegii tai" (si o face destul de prost, fiindca lipsesc doua virgule). Te anunt insa ca gresesti crunt: paginile la care faci referire, iti place sau nu, au fost facute exact cand eu eram liber, deci de altcineva!!! Pastrez programarile de ture si de libere facute constiincios de Bogdan Oprea si ma felicit pentru inspiratie ;) Stiu si de cine sunt facute... Altfel, va povestesc despre un alt obicei prost de-ale lui Borcan: cand aparea vreo trasnaie in ziar, insul lasa timpul sa curga, apoi afirma tendentios: "Deci de pagina s-a ocupat Evelin". Un episod asemanator se desfasura cu editorialele semnate lui Borcan, care intarziau de fiecare data chiar si o ora. Pentru aceste nerespectari ale orelor de tipar cine credeti ca era de vina, ca nu se scula (nu este o greseala - "scula", nu "destepta") onor' Borcan: editooooorul de paginaaa...
    Dar sa recapitulez: mi se pare josnic sa ataci de o asemenea maniera un om, sub acoperirea anonimatului, macar de atata lucru sa iti dai seama, "editor de Bucuresti". Am facut zeci de mii de pagini, in 20 de ani de presa, asa ca mai ai mult, ca editor, asa cum te pretinzi, pana sa ma ajungi.
    Din acest moment, imi rezerv dreptul de a nu mai raspunde la ineptii.
  • Editor de Bucuresti Editor de Bucuresti
    Evelineee, nu mai incerca sa prostesti oamenii pe aici ca stim cu totii de ce ai fost aruncat ca o masea stricata din redactie. Ai uitat ca nu erai in stare sa faci nici macar o pagina fara sa dai o gherla? Noi colegii tai de la ADS n-am uitat. Vezi colectia de stiri "back to the future" publicata chiar de Petrisor Obae. Erau stiri de pe paginile de care raspundeai tu ca mare editor!
  • Evelin Ceciu (Corectura.ro) Evelin Ceciu (Corectura.ro)
    Sabin Alexandru Borcan, fiindca acesta este numele tau, nu cel de Sabin Orcan, sub care iti place sa te ascunzi, sau sub cele cateva ID-uri pe forumuri, precum acesta, in care incerci sa-ti faci PR: afla ca nu mai tine vrajeala ta! Oamenii au deschis ochii si s-au saturat de tine. In ceea ce ma priveste, observ ca si dupa doi ani de cand nu mai sunt la AH, ma ataci obsesiv. Omule, sefii tai chiar nu-ti dau nimic de lucru? Ce scriu eu aici nu este nici pe departe o gluma. Nu ma intereseaza pe cati ii asmuti sa dea "like"-uri in favoarea ta, la ineptiile tale. Observ doar ca o data la cateva luni te-apuca, tam-nisam, sa ma improsti pe diverse forumuri, raspunzand la no name-uri si la tot felul de ID-uri-fantoma pe care le "presupui" ca ar fi ale mele. De fapt, chiar ti-ai dori sa fiu eu in spatele lor. Berbecut, iti spun si-ti repet, fiindca vad ca este nevoie: sunt Evelin Ceciu si semnez exact asa, cu numele meu. Iar daca te intereseaza, nici acum nu stiu ce vina inchipuita imi tot gaseai, cand imi spuneai ca tu esti mai prieten cu L sau cu R sau cu cine iti mai venea tie in cap ca nume de sef, fara vreo legatura cu munca de la ziar. Apropo, mai esti prieten cu oamenii aceia, care acum nu-ti mai sunt sefi?
  • Web insider Web insider
    Hahaha, Bibicul asta mie imi suna exact ca Nazare. I se recunoaste "stilul" de la o posta. Nazare, nu il mai injura pe Orcan ca nu te ridici nici la degetul lui mic de la piciorul stang! Mai pune mana pe carte si dupa aia sa vorbesti!
  • antibibicu antibibicu
    Cum spuneam, esti bun numai la spurcat. Iar Orcan a avut mare dreptate cand ti-a dat un sut in fund. Adica in partea aia cu care gandesti. Stii tu de ce ai fost dat afara...
  • Bibicu Bibicu
    Borcane? Nu sunt eu cel care trebuie sa faca diferenta, pozitia pe care o ocupi te obliga pe matele sa faci diferenta. NU stiu daca ma intelegi. E palaria prea mare pentru tine, despre asta tot vb. Nu e vorba de nume sau aspect fizic, vb de profilul si calitatile tale profesionale.
  • TOT CIUMEGU TOT CIUMEGU
    draguta , oi fi si tu vreun mogul te pomenesti cu situletul ala ha ha ha. afaceri ai facut tu dar nu de presa, ca habar nu ai cum se scrie o stire , ci cu imobiliarele..... dar am o intrebare - acuma tot asa zdrentaros umbli ca pe vremuri cand erai rupt in fund???
  • antibibicu antibibicu
    @ Bibicu - credeam ca esti doar usor agramat, dar constat ca esti analfabet de-a binelea. Lectia de gramatica nr. 2: se scrie "I-AI", nu "IAI". Iar daca tu esti unul din baietii aia dati afara de Orcan (ca asa il cheama, nu cum ii pocesti tu numele) atunci bravo lui!
  • ralucacasibadea ralucacasibadea
    Poate tu poti sa te calmezi. Dupa cum folosesti verbul la trecut, e clar ca esti acum in barca ADH si-ti faci si cruce cand te uiti pe statul de plata la cati bani iei, numai pentru pupincurism. Tu te poți calma, ca, si la jumate, salariul tau inseamna de cinci ori mai mult decat are majoritatea salariul intreg. Si-ti convine sa dai cu tifla in "urechistii" lui Sirbu, de la care ai papat bani mai bine de zece ani pentru niste PR-uri la meniuri din carciumi si pentru spagi cu ceasuri si accesorii de lux. Tu poti avea rabdare si te poti umfla in pene: acum esti manager, dar unul mai habarnist decat "urechistii" lui Sirbu.Chiar crezi ca stii ce inseamna management???! In niciun caz ceea ce faci tu. Chiar crezi ca o sa inveti vreodata ce inseamna presa adevarata? Management nu inseamna sa pupi dosuri si sa culegi scame pe bani grei. "Urechistii" lui Sirbu ti-au dat un loc de munca, un salariu, o sansa, te-au invatat meserie. Pacat de vremea pe care au pierdut-o cu tine...
  • Evelin Ceciu (Corectura.ro) Evelin Ceciu (Corectura.ro)
    @Ciumegu: Diferenta dintre mine si tine, Ciumegule, e ca am pus pe picioare o afacere in presa, de cand am plecat de la AH, in timp ce tu, cel mai probabil, esti frisonat ca iei doar jumatate din leafa, cat o s-o mai ridici si pe aceea. In plus, cine ma cunoaste stie bine ca stapanesc limba romana. Esti un diversionist. In rest, mare "caracter", mare "curaj": am vazut ca te-ai si "semnat". Pentru edificare si pentru a-ti stopa prostiile (e in interesul tau, chiar daca tu nu-ti dai seama), pune mana pe telefon si suna orice partener de la www.corectura.ro (http://www.corectura.ro/parteneri.php)
  • Bibicu Bibicu
    Da poanta cu "plimba Ursu" ai priceput o, Borcane?
    Pacat de baietii aia pe care iai dat afara piticule, sigu palu nenorocitule

Trimite un comentariu

sus