Skip to main content

Campanie inedită: ZF și Business Magazin dau iPad-uri la abonați

 

Ziarul Financiar și Business Magazin dau iPad-uri pentru abonamente. Începând de astăzi și până la sfârșitul anului, cei care se abonează pe trei ani la cele două publicații de business primesc, pe lângă edițiile tipărite, un iPad 2 conectat la Internet mobil și aplicația ZF pentru iPad, lansată cu această ocazie.

Publicitate

În varianta cu iPad, abonamentul pe trei ani la cele două publicații e ceva mai scump decât în mod normal: 2.600 de lei. Fără iPad, un abonament la ZF și Business Magazin pe trei ani ar fi costat aprox 18 mil de lei.

Campania High Definition Business este realizată în parteneriat cu Vodafone  și se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor.

Pachetul poate fi cumpărat și de cei care sunt abonaţi deja la cele două titluri, acestora urmând a li se prelungi abonamentul existent, de la data expirării, cu trei ani.

Ce conține mai exact oferta?

 • Abonament pe 3 ani la edițiile print Ziarul Financiar și Business Magazin
 • Un iPad 2 3G conectat gratuit la Internet mobil de la Vodafone * timp de un an
 • Aplicația ZF pentru iPad
 • Acces la conținutul din aplicația pentru iPad până la finalul anului 2012

În magazine, iPad-ul oferit de ZF și Business Magazin costă circa 2.650 de lei.

* Accesul la internet gratuit include 4 GB/ an de trafic iniţial, la viteze de până la 7,2 Mbps. După consumul traficului iniţial, viteza conexiunii se limitează la 128 Kbps pentru traficul suplimentar.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • virgulele si punctele astea ne omoara...fie a fost o strategie sa "luati ochii lumii", fie ati gresit...oricum, trebuie sa corectati valoarea aia monstruoasa de doua sute saizeci si cinci de milioane (26,500) :)))))
 • @ sergiu

  Acesta este pretul la emag, pentru tableta de 16 Gb, 3G: 2.649,99

  Vezi aici: http://www.emag.ro/tablete/ipad-2-apple-16gb-3g-negru--pipad2-16GB3GB
 • Nu stiu de unde cumparati dvs ipad-urile, dar cel mai scump ipad 2 3G de 64GB la E-mag, de exemplu, costa 3.549 RON
  http://www.emag.ro/tablete/ipad-2-apple-64gb-3g-alb--pipad2-64GB3GW ... sunt tare curioasa ce anume stie sa faca "ipad-ul oferit de ZF si Business Magazin"
 • petrisor draga dar un ipad 2 este mai ieftin in magazine decat in varianta cu abonament. nu este nicio afacere pana la urma.

Trimite un comentariu