Skip to main content

Iată cum arată sigla Click FM

 

Postul de radio Click FM nu a fost încă lansat, dar sigla lui este gata. Un cititor paginademedia.ro ne arată care este logo-ul postului de radio din grupul lui Dinu Patriciu.

Publicitate

Click FM este fostul post de radio City FM, cumpărat de Dinu Patriciu în urmă cu câteva luni, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Dupa sigla l-as numi mai curand: Splash FM
  • kali kali
    Pentru asta au distrus City FM? Pacat!
    Rusine, Dinu Patriciu!
  • Ionut Ionut
    Deci `asta este motivul pentru care Micurile au rafturile goale ...
  • A.D. A.D.
    Cam mare valva pentru acest post de radio ce va apare, atunci cand va fi pregatit s-o faca. Nu inteleg frustrarea unora referitoare la cine este director sau nu. Daca era Cioceanu (ex-CityFM) era mai bine? Sau, daca era Macavei tot asa se punea problema? Conteaza directorul unui radio sau ceea ce se da in aer? Credeti ca in afara de o suma de oameni ce citesc aici, si par sa le pese de ce se intampla, masa critica ce conteaza se ia dupa cine este sau nu director general, de programe sau de stiri?
  • reporter reporter
    Hei, fostule coleg... Dan Rosu maninca de multisor o paine alba la Adevarul - oficial este director de retea, deocamdata fara reputatie.
    Ii poti scrie la prenumepunctnume at adevarulholding.ro
  • dany dany
    si ce baga pe click fm, manele, sa fie in ton cu siteul si ziarul? si in paint faceam un logo mai bun ca ala.
  • fost coleg fost coleg
    @Gelu - Dan Rosu, daca o fi acelasi personaj, a fost moderator pe Politic la TVR, in anii '90. Nici geniu, dar nici de aruncat, cam in ton cu vremurile. Dupa aia a disparut din presa, mai degraba cariera de sef la benzinariile Rompetrol e ca urmare a relatiei cu Dinu Patriciu. Daca gresesc sa ma corecteze cineva. E ciudat ca vine sef la un radio ce va fi de scandal, pentru ca avea o reputatie ok. Dar pentru bani cine nu face orice?
  • Gelu Gelu
    Zici ca e o flegma statuta sigla asta. Probabil acest radio va fi primul de scandal de la noi, exact asta lipsea, se vede ca are exact logoul de ziar Click sigla.
    Am inteles ca seful acestui radio Click FM e un anume Dan Rosu, fost purtator de cuvant al Rompetrol, a carui singura competenta in mass-media e aceea ca e finul Mogulului.
    Fie-va falimentul usor!
  • eftimie eftimie
    O şarlotă pe trotuar :D
  • Marian Marian
    Vai de capul meu! "Groaznic" nu este de ajuns pentru a exprima prima impresie. Nici "hidos" sau "oribil" sau "respingator".

Trimite un comentariu

sus