Skip to main content

Dinu Patriciu, noul proprietar al City FM?

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cel mai probabil, actualul City FM se va numi Click FM.

Dinu Patriciu a anunţat astăzi că a cumpărat deja un post de radio din Bucureşti, pentru viitoarea reţea a Adevărul Holding.

Din informaţiile paginademedia.ro, Patriciu a achiziţionat postul City FM de la omul de afaceri Adrian Andrici.

Întrebaţi de City FM de către paginademedia.ro, atât Dinu Patriciu, cât şi Peter Imre, director general Adevărul Holding, au evitat un răspuns.

Dinu Patriciu:

"Vom avea o reţea de posturi de radio în toate judeţele ţării, abia am început procesul de cumpărare a licenţelor locale."

"Cumpărăm o infrastructură, cumpărăm licenţe, dar dezvoltarea acestui produs este cu totul şi cu totul altceva, n-are importanţă preţul pe care îl plăteşti pentru a emite. Postul va funcţiona oricum sub alt nume."

Adrian Andrici a contribuit anul trecut şi la lasarea revistei Kamikaze, el i-a ajutat financiar pe cei de la Kamikaze la pornirea revistei de satiră.

Tot astăzi, în conferinţa de presă, Peter Imre a spus ce se va întâmpla cu Adevărul de Seară: pe de o parte, conţinutul zilnic al fostului Adevărul de Seară va fi integrat în ziarul Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Pe de altă parte, în fiecare săptămână, redacţiile locale vor realiza un săptămânal plătit, cu numele ADS.

Citeşte şi:

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • savatage savatage
    CITY FM era cel mai tare radio din tara.

    Cocalarii mai repurteaza o victorie...

    Pe net CITY FM ruleaza ca si inainte dar fara prezentatori
  • Laurentiu Laurentiu
    S-a dus cel mai tare post de adio din roamania ! A ramas in locul lui ....Nadine prezentatoare .In tara asta tot ce e fain piere .
  • mitzi mitzi
    si.. unde plecara? ai vreo idee? ca eu m-as duce sa-i ascult, intr-adevar!
  • mitzi mitzi
    deci e adevarat :( mare pierdere ! Tot speram sa fi innebunit radioul meu si ascultam cd-ul cu piese romanesti in asteptarea revenirii, lamuririi... Mare marsavie! Si cine va mai face Romtop de-acum inainte? Unde mai ascultam Stratosfera la radio? tssss si uite cu banu strica tot :(
  • 2na 2na
    nu-mi vine sa cred.... de acteva zile am tot auzit muzica de ***** la city fm dar ma gandeam ca sunt aia in concediu. pana ieri cand i-am auzit pe doi distrusi la matinal facand dialoguri de radio romania actualitati. si da: canta rihanna si alti cativa de astia de-ai ei. groaznic!!!! rock fm e pentru copii, nu e o alternativa. trist de tot
  • Elena Elena
    Nu stiam de treaba asta pana ieri cand am vrut sa ascult postul meu radio preferat ... si cand colo o auzeam pe Rihanna... Eu ce mai ascult acum?
    La postul Rock Fm e aiurea ca sunt aceleasi si aceleasi piese.
    Pacat, mare pacat!
  • ElCucui ElCucui
    @Mirel, stai să vezi când patronul vostru o să-și dea seama ce țeapă a luat cu ziarul de umor la mâna a treia! Că fraieri mai mari ca el nu o să găsească când o trebui să-și vândă mic.ro-ul ca să-l țină.
  • BDorin BDorin
    Cu National FM ar fi o treaba buna sa il preia SBS`ul sa faca Radio Contact ca tot au promis de cand lau inchis ca il va redeschide, nu stiu ce sa zic cu City FM pacat era din aproape zona mea ascultam cateodata, stiti este o vorba cine are bani aia misca prin frecvente, dar totusi acuma ii la moda sa se cumpere frecventele nu sa se ia altele ce, CNA nu mai da frecvente is prea multe radiouri in FM.
  • Radu C. Radu C.
    Şi asta e o mare căcătură!
  • Radu C. Radu C.
    Mihai nu mai e de 3 săptămâni la City FM, Baghera s-a retras ieri, Kirk azi. Cred că încep să se vadă efectele faptului că d-nul. Patriciu e un sac fără fund, dar hai să nu-l jignim şi să zicem perseverent.
    Cât despre Rock Fm, rock pe naiba! Cristi H. şi-a dorit ceva, fiind într-un trust puternic, a obţinut. Rock Fm nu e altceva decât o consolare jalnică.
  • Alecs Alecs
    mercantilism vs. integritate....castiga din nou baietii cu $$ la ochisori... daca intr-adevar il transforma in cacat(click) fm si schimba grila de programe (cioceanu a anuntat deja ca city drive s-a terminat), se pierde singurul radio de rock adevarat din buc...si care a promovat zeci de trupe autohtone(alternosfera, byron, grimus, robin&the backstabbers..etc)..pacat, mare pacat. Sa speram ca se strang Nita, Kirk, Baghera,Heffe, Despot, Platon...si hai si cu Cioci (treaca merga) si fac un radio independent..cu bani mai putini, dar cu mai mult suflet
  • mariusv mariusv
    Păi eu aș fi de părere să-l scoți, că dă ca dracu' în orice articol de presă, nu numai în ăsta; dar, până la urmă, este articolul tău și faci cum vrei. Aș fi doar curios de unde este al doilea minus și pentru ce motiv. Ce-o fi fost în neregulă din ceea ce am spus eu?!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @mariusv
    între timp s-a întâmplat, aș putea scoate semnul întrebării din titlu.
  • mariusv mariusv
    Foarte tari articolele astea cu semnul întrebării în titlu! Perfect jurnalistice! Dar presupunând că se va întâmpla treaba asta, oamenii de bază de acolo (Anca Niță, Kirk, Mihai Cioceanu, Baghera - este doar ordinea intrării în emisie) au unde se duce (și sunt sigur că vor fi primiți cu brațele deschise), iar ascultătorii se duc după ei.
  • cipi cipi
    piata nu e iar cine are bani sa dea sa stai e un om BUN :)

Trimite un comentariu

sus