Skip to main content

Laura Chiriac Deschide lumea în locul Andreei Crețulescu

 

Mutări la Realitatea TV. Laura Chiriac, realizatoarea emisiunii “Deschide lumea”, o va înlocui pe Andreea Crețulescu pe tronsonul orar 18.00 – 20.00, după cum anunță promourile postului.

Publicitate

Emisiunea Andreei Crețulescu, "Realitatea te privește", a fost mutată ca urmare a unei strategii editoriale, după cum a explicat Sorin Enache pentru paginademedia.ro.

“Concurența are pe acel interval un program mai “gălăgios” (cu Dana Grecu n. red). Noi vrem să venim cu o altă propunere, mai temperată, să nu fie confuzii, să să ne distanțăm de tipul acela de emisiune. Mutarea nu ține de audiențe. Audiențele au fost bune, suntem mulțumiți de ce a făcut Andreea Crețulescu", a declarat Sorin Enache, în urmă cu o săptămână pentru paginademedia.ro.

Andreea Crețulescu, a cărei emisiune era în fiecare zi, în timpul săptămânii, va avea o emisiune săptămânală, vinerea, de la ora 21.00.

Schimbarea Andreei Crețulescu cu Laura Chiriac (foto) a fost semnalată și de Adelin Petrișor pe blogul său.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • in loc de clanul Soprano propun sa se faca o emisiune "Clanul Tzoapelor". Oriunde. La RTV, la A1,2,3, such details are of no importance .... sa o mute, sa o faca prin rotatie. La final, concurs: cine scuipa o flegma mai mare pe fatza invitatilor, ia un bonus: are voie sa pupe mai mult dosul sefului iubit. Totul transmis in direct, desigur
 • nu e nici diferenta intre astea doua...ambele sunt acolo pt ca au o misiune din partea policitienilor care detin televiziunea nu pt a face emisiuni interesante pt publicul telespectator
 • Este clar ca rolul unui moderator nu este sa spuna "verde-n fata" ceea ce gandeste el. Dimpotriva, trebuie sa scoata de la invitati tot ceea ce gandesc ei. Pentru asta trebuie sa-i lase sa vorbeasca. O doza mai mare de decenta ar putea fi benefica unei societati care s-a invatat sa emita verdicte si pareri neargumentate, si care este mai satisfacuta de puterea injuraturilor decat de cea a logicii.
 • privind lucrurile obiectiv trebuie sa recunosc ca dana grecu este mult peste laura chiriac....desi criticata pt stilul sau direct sau pt cuvintele dure pe care le adreseaza adesea invitatilor sai, dana grecu este una dintre putinii jurnalisti care mai au curajul de a spune "verde'n fata" tot ceea ce gandesc
 • Chiar, pe bune, tu crezi ca Dana Grecu modereaza? Doar isterizeaza pe toata lumea, nu este o moderatoare. Tocmai de moderatie duce lipsa...
 • E INCREDIBIL cat timp trece pana cand un comentariu trimis ajunge pe acest forum!!!
  La nici o publicatie online NU se intampla asa ceva. Afisati, domnilor responsabili, postarea si apoi daca-s incalcate "REGULILE INTERNE", anulati-l!
 • N-are sanse Laura Chiriac. Emisiunea Danei Grecu este mult mai interesanta. Mai dinamica. Si modereaza mult mai bine Grecu decat Laura Chiriac. Astia de la Realiatea mai au de invatat.
 • @Mirela
  Diferente desigur ca exista. Si fizice si comportamentale dar - inca o data o spun - naravul se pastreaza.
  Nu vreau sa detaliez. Daca as face-o m-as referi la modul cum a vorbit telefonic, ieri, cu cel care a castigat mandatul de deputat in Neamt.
 • Nu este adevarat. Intre cele doua este o mare, mare diferenta. Laura Chiriac chiar este o profesionista, poate singura care a mai ramas in Realitatea TV. Nu este tzatza, nu tipa la invitati, ii lasa sa raspunda si are intrebari de bunsimt.

Trimite un comentariu