Skip to main content

OMD, McCan și MEC se bat pentru contul Vodafone

 

Licitația pentru contul de media al Vodafone în România este în desfășurare. Din informațiile paginademedia.ro, trei agenții de media din România se bat deja pentru bugetul operatorului de telecomunicații.

Publicitate

Este vorba de OMD (care deține acum contul), McCann Erickson (care a avut contul înainte de OMD) și MEC (agenție condusă de Bogdan Prăjișteanu).

Procesul de selecție al viitoare agenții media în România (despre care paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI) nu este organizat de Vodafone România. El este coordonat de la sediul internațional al Vodafone.

Termenul de finalizare al licitației este fixat, potrivit informațiilor paginademedia.ro, la 15 august.

ISTORIC: Compania de telefonie mobilă a trimis către OMD România, la începutul lunii iulie, informarea oficială legată de întreruperea colaborării. Oficialii Vodafone au confirmat pentru paginademedia.ro că vor organiza o licitație (pitch, în termenii industriei) pentru a alege noul cumpărător de media în perioada următoare.

Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania, la începutul lunii iulie:

Vodafone Romania va organiza un pitch pentru activitatea de media buying, ca parte a strategiei noastre de a ne asigura în permanență că suntem competitivi din punctul de vedere al prezentei și contractelor încheiate pe piața locală”.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu