Skip to main content

PARTENERIAT MEDIA: Mihai Morar, de la Radio ZU, recomandă filmul 3D PINA

 

Cu fix o lună înainte de lansarea în cinematografe a filmului 3 D PINA, în regia lui Wim Wenders - Parada Film dă startul unei campanii de promovare fără precedent în peisajul cinematografic autohton.

Publicitate

Vedete din showbiz, media, sport şi din domeniul cultural au acceptat să facă parte din campania “Tu ce faci din 9 septembrie?”, invitându-i astfel pe spectatori să ia parte la o experienţă cinematografică unică.

Startul campaniei este dat de Mihai Morar, de la Radio ZU şi Antena 2:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u1yjOu4Gnyk[/youtube]

Detalii, în continuare:

Într-o mişcare de forţă, personalităţi îndrăgite de public sunt alături de fenomenul cinematografic al anului, PINA, prin testimoniale filmate ce vor putea fi văzute pe pagina oficială www.paradafilm.ro şi pe reţelele de socializare.

Timp de o lună, în fiecare săptămână vor fi lansate clipuri cu personalităţi care excelează în domenii diferite şi care vor recomandă filmul PINA.

Mihai Morar este unul din realizatorii Morning ZU, matinalul de la Radio ZU şi prezentatorul emisiunii Răi, da’ Buni de la Antena 2. În plus el va face parte din juriul X-Factor, ce va fi difuzat din toamnă de Antena 1.

Prezent la cele mai importante festivaluri europene unde a rulat cu casa închisă, PINA a câştigat doar într-o singură săptămână Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) şi Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizată şi la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European.

PINA a avut avanpremiera naţională la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan în România, Finlanda, Cehia şi China.

Trailerul oficial:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JOJimR-hX6c[/youtube]

Filmul este prezentat de Radio ZU, sustinut de Cocor Media Channel, Gazeta Sporturilor, Cărtureşti şi este recomandat de Cinemagia.

Parteneri media: Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Paginademedia.ro, Film Reporter, Feeder.ro, Hypestreet, Modernism.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @Nexxus: Da are un inteles foarte interesant. PENTRU UN ELEV IN CLASA A 2-A! Ai fost in Croatia? poate ar trebui sa mergi ;)

    Cat despre 'cocalarul de Morar' nu stiu ce sa spun...
    Pentru aproape orice om probabil ca Morar e doar o persoana normala.
    Doar ca snobii de la noi au nasul asa de sus incat probabil ca aerul tare ii ameteste si nu inteleg ca un produs de arta, care aparent e greu de acceptat de un 'om de rand', ajunge mult mai usor si mult mai repede prin intermediari.
    Apreciez ca Morar promoveaza ceva complet diferit si ca oamenii obisnuiti cu un anumit nivel brusc au de unde alege.
  • Nexxus Nexxus
    In limba maghiara titlul filmului are un inteles foarte interesant :D
  • madalina madalina
    eu am vazut trailerul de mai multe ori, si de cate ori il vad ma convinge si mai mult ca abia astept sa vad filmul asta! chiar cred "ca e altceva"! :)
  • Alex Alex
    Draga Vasile, sunt sigur ca esti in masura sa iti dai cu parearea in ceea ce priveste calitatea. Slava cerului ca nu esti intr-un juriu!
    Iti dai seama cat de cumplit ar fi pentru tine sa fii obligat sa vezi un film de la cap la coada!
    Totusi nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb cum procedezi in alte situatii. Sunt sigur ca esti cumparator fidel al produselor care au ambalajul cel mai colorat dar nu contin nimic sub el ;)
    Sper totusi sa fii macar curios si sa mergi in cinematograf si abia apoi sa iti dai cu parerea.
    Eu unul asta o sa fac.
  • eu eu
    Sa inteleg ca lucrezi in domeniu, nu ?
  • vlad vlad
    Unu' mai cocalar si mai taran decat morar nu si-au gasit ? Sau buzdugan nu era disponibil ?
  • mariana mariana
    afirmatia "de o calitate indoilenica" banuiesc ca se bazeaza pe cunostinte vaste despre Pina Bausch, dans contemporan, Wim Wenders, filme de arta etc. Nu-i asa, Vasile?
  • vasile vasile
    Trailerul m-a convins :) un alt film puternic mediatizat de o calitate indoielnica.
  • touretul touretul
    A PINA

Trimite un comentariu

sus