Skip to main content

The Practice face PR pentru IKEA

 

The Practice este agenția de PR a companiei IKEA, începând din 15 august. Această colaborare vine după trei ani în care magazinul IKEA și-a gestionat comunicarea cu resurse interne.

Publicitate

Agenția din grupul Leo Burnett se va ocupa de comunicarea externă a magazinului IKEA cu publicurile sale.

Agenția The Practice a fost aleasă în urma unei licitații care a avut loc în perioada aprilie-iulie. Procesul de selecția s-a desfășurat în două etape: în prima fază au fost invitate 10 agenţii de profil, dintre care au rămas pe lista scurtă 5 agenţii, ]n final The Practice fiind desemnată câștigătoare.

Daniela Şargu, PR Manager IKEA România:

"Integrarea componentei de relaţii publice în comunicarea externă a companiei noastre a devenit tot mai importantă, atât la nivel local, cât şi la nivel global. Şi asta, cu atât mai mult de când suntem parte dintr-un grup de companii ce activează în 38 de ţări.

În acelaşi timp, şi ţelurile pe care ni le propunem în comunicarea cu publicurile IKEA în România au evoluat. În acest context, am considerat că viziunea obiectivă a unui partener strategic va aduce un plus de valoare pe termen lung în comunicarea brandului IKEA pe piaţa românească."

Sursa foto: Bloombiz.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu