Skip to main content

Elan despre Ghiţă: Cred că e conştient că are un proiect făcut pe genunchi

 

Ştie mai bine decât mine că acel proiect pe care-l are făcut pe genunchi este un contract ce poate fi rupt în 3 secunde”, spune Elan Schwartzenberg într-un interviu pentru Capital despre relaţia cu Sebastian Ghiţă.

Publicitate

Proprietarul Realitatea TV spune că relaţia cu  Sebastian Ghiţă, managerul postului, este una care se bazează “pe încredere reciprocă, pe stimă” şi nu pe contractul care a rămas din perioada în care postul era controlat de Sorin Ovidiu Vîntu.

În acelaşi material, Elan Schwartzenberg a vorbit şi despre viitoarele investiţii în postul de ştiri. Acestea se vor ridica la valoarea de 10 milioane de euro, pe lângă banii pe care i-a cheltuit cu noul sediu din clădirea Willbrook. “În secunda asta, în afară de costurile cu mutatul, mai am pregătite 10 milioane de euro pentru nevoile grupului, ce pot fi accesaţi imediat”, a spus Elan Schwartzenberg pentru Capital.

Banii pe care îi va investi milionarul “provin dintr-un fond de 100 de milioane de euro pe care-l gestionăm pentru un consorţiu format din bănci şi investitori, bani ce pot fi investiţi, dacă este cazul, în mass-media, imobiliare sau orice alt segment cu potenţial”.

Proprietarul Realităţii TV a mai spus că este mulţumit de ceea ce a făcut pentru televiziune chiar dacă până în momentul de faţă aceasta a înghiţit câteva milioane de euro.

Cum vrea Elan Schwartzenberg să arate Realitatea TV de acum înainte?

”Consider că la momentul preluării, Realitatea era o televiziune care dacă ploua în China cu gheaţă, vinovat ar fi fost Băsescu.

Îmi doresc ca acest post să fie de genul CNN şi am avut două rugăminţi precise: vreau să fim o televiziune echidistantă, echilibrată, normală. Nu vreau să văd oameni linguşiţi sau oameni tăvăliţi la infinit.

Am rugat să trecem uşor-uşor în programul în care moderatorii nu mai au foarte multe păreri personale, fără legătură cu realitatea. Şi cred că s-au făcut nişte progrese”, concluzionează omul de afaceri."

 Sursa foto: Laurenţiu Obae

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Apropo Apropo
    SALARII NEPLATITE DE LUNGI INTREGI, OAMENI DISPERATI, CU BANCI CARE LA IAU CASELE, CARE AU CURENTUL TAIAT DE TREI LUNI.
    SEFII SE PISA EFECTIV PE ANGAJATI, ISI BAT JOC DE EI LA PROPRIU CU PROMISIUNI DE PLATA…
    VENITI ACOLO SA VEDETI JALE OAMENI BUNI.
    EI SE LAUDA CU CELE MAI MARI AUDIENTE SI OAMENII LOR AU TEANCU DE AMENZI PE RATB CA NU AU BANI SA ISI IA BILETE, SE FAC DE RAS IN BUCURESTI.
    IAR ACUM SPUN CA AU DE INVESTIT ZECI DE MILIOANE DE EURO.
    OARE CAT DE DES ITI MUSTI FALCA, LA CAT DE GROS E OBRAZUL TAU OMULE ?
  • Alf Alf
    Cat timp postul asta ii va lasa in continuare sa-si faca numarul penibil pe Striblea, Chireac, Dragotescu, Danca, Soviani, Ciuvica si Stanciulescu, va fi un mare RATEU!
    Nu vor sa asculte, vor trage consecintele de rigoare!
    Ce fac astia seara de seara nu este permis la un post de stiri, il denatureaza. Sa te lauzi apoi, aproape zilnic, ca ai rating, nu-l va scoate din necaz.
  • thdncgfb thdncgfb
    ahamz, sigur ca da... pina acum avea incredere in ghita, acum cica are contractul facut pe genunchu... maiine poimaine o sa spuna ca e un neica nimeni care vrea sa distruga cnn-ul romanesc... iar raspoimaine o sa puna badigarzii, jandarmii, mascatii si surorile porumbita sa pazeasca intrarea in sediul willbrook sa nu intre ghita...
  • Sorin Sorin
    Chiar si asa, Realitatea este mult mai aproape de CNN decat oricare alt post de stiri din tarisoara noastra.
  • (PR)OTV (PR)OTV
    Ba, da, e CNN. CNN nu il critica pe Obama. :D
  • Cornel Cornel
    ”Consider că la momentul preluării, Realitatea era o televiziune care dacă ploua în China cu gheață, vinovat ar fi fost Băsescu."

    asa e dar astept sa vad fapte ca vorbe am mai auzit
  • kali kali
    Deocamdata RTV merge pe o 'reteta' marca Fox News: (un)fair and (un)balanced...
  • Sorin Sorin
    Si eu mi-as dori ca posturile de stiri din Romania sa fie echidistante. Numai ca, de vreo 2 luni, Realitatea nu-l mai critica ABSOLUT DELOC pe Basescu (si nici pe Udrea). Asta nu e CNN!
  • vlad vlad
    De la BBC-ul lui Stelica la CNN-ul lui Elan ... o adevarata odisee gogule :))
  • Marian Marian
    Bine zis!!! Bravo Elan!
  • thenutz thenutz
    Sa aiba vreo legatura anuntata conferinta de presa a unui alt mogul, de investitiile viitoare din Realitatea?

Trimite un comentariu

sus