Skip to main content

Elan despre Ghiță: Cred că e conștient că are un proiect făcut pe genunchi

 

Știe mai bine decât mine că acel proiect pe care-l are făcut pe genunchi este un contract ce poate fi rupt în 3 secunde”, spune Elan Schwartzenberg într-un interviu pentru Capital despre relația cu Sebastian Ghiță.

Publicitate

Proprietarul Realitatea TV spune că relația cu  Sebastian Ghiță, managerul postului, este una care se bazează “pe încredere reciprocă, pe stimă” și nu pe contractul care a rămas din perioada în care postul era controlat de Sorin Ovidiu Vîntu.

În același material, Elan Schwartzenberg a vorbit și despre viitoarele investiții în postul de știri. Acestea se vor ridica la valoarea de 10 milioane de euro, pe lângă banii pe care i-a cheltuit cu noul sediu din clădirea Willbrook. “În secunda asta, în afară de costurile cu mutatul, mai am pregătite 10 milioane de euro pentru nevoile grupului, ce pot fi accesați imediat”, a spus Elan Schwartzenberg pentru Capital.

Banii pe care îi va investi milionarul “provin dintr-un fond de 100 de milioane de euro pe care-l gestionăm pentru un consorțiu format din bănci și investitori, bani ce pot fi investiți, dacă este cazul, în mass-media, imobiliare sau orice alt segment cu potențial”.

Proprietarul Realității TV a mai spus că este mulțumit de ceea ce a făcut pentru televiziune chiar dacă până în momentul de față aceasta a înghițit câteva milioane de euro.

Cum vrea Elan Schwartzenberg să arate Realitatea TV de acum înainte?

”Consider că la momentul preluării, Realitatea era o televiziune care dacă ploua în China cu gheață, vinovat ar fi fost Băsescu.

Îmi doresc ca acest post să fie de genul CNN și am avut două rugăminți precise: vreau să fim o televiziune echidistantă, echilibrată, normală. Nu vreau să văd oameni lingușiți sau oameni tăvăliți la infinit.

Am rugat să trecem ușor-ușor în programul în care moderatorii nu mai au foarte multe păreri personale, fără legătură cu realitatea. Și cred că s-au făcut niște progrese”, concluzionează omul de afaceri."

 Sursa foto: Laurențiu Obae

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • SALARII NEPLATITE DE LUNGI INTREGI, OAMENI DISPERATI, CU BANCI CARE LA IAU CASELE, CARE AU CURENTUL TAIAT DE TREI LUNI.
  SEFII SE PISA EFECTIV PE ANGAJATI, ISI BAT JOC DE EI LA PROPRIU CU PROMISIUNI DE PLATA…
  VENITI ACOLO SA VEDETI JALE OAMENI BUNI.
  EI SE LAUDA CU CELE MAI MARI AUDIENTE SI OAMENII LOR AU TEANCU DE AMENZI PE RATB CA NU AU BANI SA ISI IA BILETE, SE FAC DE RAS IN BUCURESTI.
  IAR ACUM SPUN CA AU DE INVESTIT ZECI DE MILIOANE DE EURO.
  OARE CAT DE DES ITI MUSTI FALCA, LA CAT DE GROS E OBRAZUL TAU OMULE ?
 • Cat timp postul asta ii va lasa in continuare sa-si faca numarul penibil pe Striblea, Chireac, Dragotescu, Danca, Soviani, Ciuvica si Stanciulescu, va fi un mare RATEU!
  Nu vor sa asculte, vor trage consecintele de rigoare!
  Ce fac astia seara de seara nu este permis la un post de stiri, il denatureaza. Sa te lauzi apoi, aproape zilnic, ca ai rating, nu-l va scoate din necaz.
 • ahamz, sigur ca da... pina acum avea incredere in ghita, acum cica are contractul facut pe genunchu... maiine poimaine o sa spuna ca e un neica nimeni care vrea sa distruga cnn-ul romanesc... iar raspoimaine o sa puna badigarzii, jandarmii, mascatii si surorile porumbita sa pazeasca intrarea in sediul willbrook sa nu intre ghita...
 • Chiar si asa, Realitatea este mult mai aproape de CNN decat oricare alt post de stiri din tarisoara noastra.
 • ”Consider că la momentul preluării, Realitatea era o televiziune care dacă ploua în China cu gheață, vinovat ar fi fost Băsescu."

  asa e dar astept sa vad fapte ca vorbe am mai auzit
 • Si eu mi-as dori ca posturile de stiri din Romania sa fie echidistante. Numai ca, de vreo 2 luni, Realitatea nu-l mai critica ABSOLUT DELOC pe Basescu (si nici pe Udrea). Asta nu e CNN!

Trimite un comentariu