Skip to main content

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audiență

 

Debut pentru talent-show-ul Pro TV Vocea României. Emisiunea cu Marius MogaSmileyLoredana și Horia Brenciu în juriu a început marți seară, cu o audiență medie de 1,007 milioane de telespectatori în mediul urban, adică 8,7 rating.

Publicitate

Pe locul doi s-a plasat postul Antena 1, care a difuzat Plasa de stele, prezentată de Dan Negru.

La ce diferență, în continuare:

 • Cu 1,007 milioane de telespectatori medie în mediul urban, Vocea României a fost cel mai urmărit program.
 • Pe locul doi a fost Antena 1 (Plasa de stele), cu 600.000 de telespectatori.
 • Postul public a fost pe locul 3. Vocea României s-a intersectat cu repriza a doua a meciului Oțelul Galați - Benfica Lisabona.
 • Vârful de audiență a fost înregistrat la ora 21.34: 1,384 milioane de telespectatori din mediul urban erau pe Pro TV în acel minut (11,9).

Audiența posturilor TV pe intervalul Vocea României, în mediul urban:

1. Pro TV: 1.007.000 telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,2)
3. TVR 1: 431.000 (3,7)
4. Kanal D: 381.000 (3,3)
5. Acasă TV: 289.000 (2,5)

Vocea României începe la o săptămână și jumătate de la debutul talent-show-ului X Factor, de pe Antena 1. La primele două ediții, X Factor a avut audiențe modeste (652.000 la prima ediție, 560.000 la a doua, când a fost și depășit de Pro TV). X Factor a rămas doar sâmbăta, când a scos peste 800.000 de telespectatori.

Emisiunea care a dat startul emisiunilor de acest tip, Românii au talent, a avut la prima difuzare pe Pro TV o audiență de peste 2 milioane de telespectatori (18 rating).

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Va rog mult de tot, spuneti-ne si noua cati bani luati ca sa pupati in fundulet pro tv-ul! Din banii astia, platiti un meditator pentru lectii de gramatica si-apoi, dupa ce treceti de lectiile de "folosirea corecta a cratimei", cumparati si-un dictionar. Stiu ca pare greu, dar e realizabil.
 • Eu nu spun ca proul nu ar fi un post manelizat dar tu te-ai uitat la ce ai scris dupa ce ai scris.Cum draq muziCA CAntata la VR are de-a face cu manele.Eu stiu ca e cu pareri pacilea si sunt multi postaci platiti ai ambelor parti dar incercati draq sa faceti si sens cand argumentati ceva.

  +PS:incercati sa va mai si exprimati corect gramatical daca puteti
 • cum nu??? toate scandalurile cu nikita au fost la un show pacatos...toate cu naomi la fel...toate se intampla la un show pacatos :)) toate vedetele de carton se fabrica la Antena 1 :) au si aia de la acasa tv specimenele lor dar aici vb strict de antena 1 si pro tv...:)
 • Nu exista termen de comparatie intre cele doua. X Factor este un show adevarat, nu o facatura asa cum este Vocea Romaniei.
 • Eu cred ca tu te uiti mai degraba la OTV sau mai degraba la Bahmu la Taraf. Nu au nici o legatura cu Antena cei enumerati de tine, inafara de Bianca si Cruduta...care stiu sa faca show!
 • Vocea Romaniei e un show mediocru....concurentii sunt deja selectati, iar divertismentul lipseste....e plictisitor, nu am rezistat sa ma uit mai mult de 5 min....

Trimite un comentariu