Skip to main content

DEBUT LA TVR: Distractis, doborâți de Steven Seagal, Schimb de mame și Ernest

 

Debut pentru trupa Distractis la TVR 1. Foștii membrii ai grupului Divertis au început emisiunea la TVR. Un program scurt, de doar 35 de minute.

Publicitate

La ediția de duminică, prima din acest sezon, audiențele emisiunii au plasat TVR 1 pe locul cinci în clasamentul de audiență la nivel urban, după Pro TV (care a dat un film cu Steven Seagal), Prima TV (cu Schimb de mame) și Kanal D (cu emisiunea prezentată de Ernest).

Cifrele, în continuare:

 • Distractis a fost difuzat între orele 21.00 și 21.35. Audiena medie în mediul urban: 378.000 de telespectatori media pe minut (adică 3,3 rating).
 • TVR 1 s-a plasat pe locul cinci pe acel interval. Pe primul loc a fost Pro TV: 744.000 de persoane, cu un film cu Steven Seagal.
 • Locul doi a fost al Prima TV, cu Schimb de mame: 496.000 de persoane

Clasamentul posturilor TV pe intervalul Distractis, în mediul urban:

1. Pro TV: 744.000 (6,4)
2. Prima TV: 496.000 (4,3)
3. Kanal D: 460.000 ( 4)
4. Acasă TV: 394.000 (3,4)
5. TVR 1: 378.000 (3,3)
6. Antena 1: 254.000 (2,2)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Cei de la Divertis au avut perioada lor de glorie la Antena 1. Cum au plecat, cum audientele lor au scazut drastic. Inca o dovada a profesionalismului Intact!
 • Dupa parerea mea s-au sinucis cand cu promovat in jurnal emisiunea cu niste secvente ce contineau niste glume rasuflate (ceva cu gazonul la diverse natii). Vazand acest "cel mai bun moment" nici nu mi-am mai pus problema sa urmaresc emisiunea.
  ProTV are un mare avantaj cu transmisia HD. Aceasta adauga destula valoare cat se te uiti a 2-a oara la un film daca prima oara l-ai vazut SD sau chiar CAM de la pirati ... Pacat ca ceilalti nu inteleg asta ... de la TVR care in acest domeniu s-a inecat la mal nu am mari pretentii dar Antena 1 transmite X factor intr-un format care odata zoomat pe tot ecranul il face sa se vada la o rezolutie execrabila ... cum dragostea trece prin stomac asa si emisiunea este legata de imagine ...
 • meciul a inceput la 21.30,dupa divertis si a depasit tot,chiar si filmul cu segal.Au avut peste milion in minutul de aur!
 • Asa ceva atit de slab si rasuflat nu credeam ca o sa vad la televizor de la marile scule de la Divertis.Fara glume,cu un cintec facut varza,fara joc de scena,fara regie,fara decor... Si cind te gindesti ca aceasta mediocritate e platita si din banii nostri. PENIBIL!
 • Asta inseamna sa nu schimbi nimic la o emisiune si sa ramai blocat pe aceleasi idei. Din cauza asta acest grup din vechiul Divertis nu au reusit sa ridice audienta si acesta este si motivul pentru care au zburat de la ProTV.
 • Era finalul meciului cu Will Smith. Probabil de la 21:30 a fost lider de audienta. A avut meci cu miaua.

Trimite un comentariu