Skip to main content

Firea pleacă de la Antena 3 şi face un fel de Duminică în familie la Antena 1

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Gabriela Vrânceanu Firea a anunţat într-o emisiune specială Sinteza zilei că va face din 7 ianuarie o emisiune duminicală pe Antena 1, Gabi Firea Show. Detalii, în articol.

Realizatoarea TV Gabriela Vrânceanu Firea va pleca de la postul Antena 3, în această seară urmând să fie difuzată ultima ediţie a emisiunii sale, Ştirea zilei, anunţă site-ul Jurnalul.ro.

 • Gabriela Vrânceanu Firea şi-a început cariera în presă în 1990, specializându-se în emisiuni economice.
 • Din 2001 lucrează în cadrul trustului de presă Intact, fiind redactor şi prezentator al emisiunii „Observator”, precum şi realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 şi al emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3.
 • Din 2008 a devenit director general al revistei Săptămâna Financiară,după ce anterior fusese director editorial al publicaţiei, de la înfiinţarea acesteia, în martie 2005.

Gabi Firea Show, un fel de Duminica în familie

Gabi Firea va face o emisiune de duminică. Gabi Firea Show va difuzat între orele 16.30 şi 19.00. Prima ediţie va fi pe 7 ianuarie.

Firea va prezenta şi opt ediţii ale emisiunii Geniali, în decursul anuli viitor. De Crăciun, va fi gazda ediţiilor speciale Antena 1.

Totodată, Firea a fost numită Manager Proiecte Speciale Intact Media Group, prima campanie pe care o va coordona vizând educaţia civică în liceele şi universităţile din ţară.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ar fi bine daca ar fi asa.O fi realizator asa cum spui tu dar ca si manager este foarte foarte prost.Angajatii nu sunt platiti la timp si asta spune tot despre seriozitatea managerului.
 • oricum nu mai avea nicio sansa in Antena 3 pentru ca se bateau cap in cap interesele politice private ( unpr - pandele) cu interesele politice de trust :D Anti President.
  nu de alta dar este in campanie electorala printre babutele din Voluntari, orasul pastorit de sotul Florentin Pandele
 • Firea este o profesionista...sunt convinsa ca noul proiect o va "prinde" foarte bine!
 • Interviurile memorabile cu dom' Profesor Voiculescu se muta pe Latrina1 deci ...
 • firea draga,du-te ,ca in seara asta m-ai zapacit cu emisiunile pe care le-ai facut.mai ales cand s-a vazut cu ochiul liber cum ai tinut cu basescu in campania de la primarie .esti o pupincurista rau ,da rau.si te-ai facut de ras si cu nunta ta .doamne.
  chiar ma bucur ca te duci dela antena 3.nu am urmarit emisiunile tale,cum nu voi urmarii nici emisinile de la antena 1
 • Pacat ca nu se mai poate vedea comentariul tau fiindca este unul pe care il sustin, dar, na, ce vrei, au aparut pupincuristii pro tv-ului. Nu stiu daca ai avut ocazia sa citesti celalalte articole, dar sunt cam peste tot pe unde se scrie ceva legat de intact. Ii recunosti usor dupa comentarii lipsite de sens, injurii peste injurii si dupa lipsa culturii. Rare sunt cazurile care au idee pe unde se pune o cratima, o virgula sau un semn al exclamarii.
 • Draga "touretul", esti foarte penibil. Esti prezent mai peste tot si tot ce spui denota prostie.
 • Firea...fi rea, domne :))pleaca, du-te...mai bine fa-te ajutor de primar la Voluntari :))

Trimite un comentariu

sus