Skip to main content

7 noiembrie: Andrei Boncea, înlocuit de la conducerea Media Pro Pictures

 

sursa: cinemagia.roAndrei Boncea (39 de ani), soțul Loredanei Groza, este înlocuit din funcția de director general al Media Pro Pictures, cu Andrei-Cosmin Ion (34 de ani), scrie DailyBusiness.ro, care citează un anunț al companiei, publicat în Monitorul Oficial.

Publicitate

Înlocuirea lui Boncea din această funcție a avut loc începând cu data de 1 octombrie 2011, potrivit unei decizii a Consiliului de Administrație, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Boncea era director general al studiourilor de film și televiziune din 1998, an în care s-a căsătorit cu Loredana Groza.

Boncea este și președinte al Consiliului de Administrație, din care mai fac parte ca membri Oliver Martin Meister și Chris Bryan Bosco.
Soțul Loredanei Groza, înlocuit din funcția de director general al Media Pro Pictures

Directorul general al Mediafax Group, Orlando Nicoară, a scris pe blogul său că în această dimineață (de la 8 la 10), echipa Mediafax Group coboară în stradă, unde va vinde ziarele și revistele editate și va sta de vorbă cu cititorii și cumpărătorii, scrie DailyBusiness.ro, care citează blogul orlando.ro.

Potrivit directorului aceleiași companii, acțiunea va fi desfășurată de trei grupuri care vor fi prezente la Piața Unirii, Romană și Televiziune, respectiv Piața Charles de Gaulle.

La Unirea, grupul prezent va fi format din Oana Cuzino, Cristi Dimitriu, Dan Filoti, Claudiu Pândaru și Lucian Mîndruță, la Romană, în zona Coloanelor, vor fi prezenți Cristian Hostiuc, Sorin Pâslaru și alți angajați ai Ziarului Financiar.

De asemenea, la Televiziune, în Piață Charles de Gaulle vor fi prezente Andreea Esca și Dana Rogoz, a scris Nicoară pe blogul său.
Mediafax Group iese în stradă. Andreea Esca sau Lucian Mândruță vor vinde ziare și reviste

Jurnalistul american Andy Rooney a murit vineri, la vârsta de 92 de ani, la câteva săptămâni după ultima sa apariţie în emisiunea care l-a făcut celebru, "60 Minutes", de la CBS News, scrie Mediafax, care citează ediţia online a cotidianului The New York Times.
Jurnalistul american Andy Rooney, cunoscut din emisiunea "60 Minutes", a murit

Rebekah Brooks, fostul editor-şef al “News of the World”, a primit după demisie 1,7 milioane de lire sterline, un birou în Londra şi limuzină cu şofer pe o perioadă de doi ani, scrie Adevărul, care citează The Guardian.

Rebekah Brooks, femeia care s-a ocupat de editarea tabloidului „News of the World“ în momentele cele mai controversate, a primit un pachet compensatoriu generos în urma închiderii publicaţiei şi a demisiei sale de la conducerea News International.
Cu cât a plătit Murdoch loialitatea fostului şef al “News of the World”

Grupul media american Time Warner a făcut o ofertă neoficială grupului olandez de producție tv Endemol, inventatorul reality-show-ului "Big Brother", scrie HotNews, care citează Reuters.

Această ofertă "nu schimbă nimic. Principala noastră preocupare este să ajungem la o soluție cu creditorii. Discuțiile (cu Time Warner - n.r.) înregistrează progrese bune și suntem încrezători că un acord va situa afacerea pe o poziție financiară solidă", a spus Charlie Armitstead, purtător de cuvânt la Endemol.

Endemol este în proces de restructurare a datoriilor sale, de circa 2,8 miliarde de euro, după ce nu a putut îndeplini cerințele impuse de bănci. Creditorii au acceptat să acorde răgaz pentru rezolvarea acestora până la jumătatea lunii noiembrie.
Time Warner a făcut o ofertă casei de producție Endemol, deținătoarea licenței pentru "Big Brother"

Capital scrie despre Ziua Bărbatului, desemnată acum două săptămâni, la Ad'Or, cea mai bună campanie integrată a deceniului. O idee pornită acum patru ani - „la o bere, a fost aprobată tot la o bere, fără mari brief-uri şi fără mari şedinţe de strategie şi comitete“, după cum povesteşte Bogdan Naumovici, „creierul“ acestei platforme de brand pe vremea când lucra pentru Bergenbier la Leo Burnett&Target (acum este proprietarul agenţiei 23 Communication Ideas - n.r.), scrie revista Capital.

A răspuns la o nevoie a consumatorilor“, spune fără ezitare Tiberiu Mercurian, director de marketing la Bergenbier SA. „Bărbaţii erau oarecum defavorizaţi - femeile sunt privilegiate cu două sărbători, una pe 1 Martie şi alta pe 8, şi au vrut şi ei să aibă o zi numai a lor. Bergenbier, o bere care s-a poziţionat de la început ca fiind a bărbaților, a luat atitudine şi a devenit un fel de portavoce a lor. Aşa s-a ajuns la 5 Mai - Ziua Bărbatului“, intră în detalii Mercurian.
Berea, prietenia şi Ziua Bărbatului

Sursa foto: Cinemagia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • @vanzatorul
  M-am cam aprins si m-am grabit , asa ca a iesit cuvantul cam cu liniuta. Asta e! m-ai prins.
  Ce am vrut sa spun este ca nu vorbim despre drepturi de autori, ci despre faptul ca acum pot iesi chiar si directorii sau patronii trusturilor de presa sa vanda ziare, presa tot nu mai merge!
  Cine scrie si vinde acum presa nu se compara cu cei din perioada despre care scriam mai devreme.
  Referitor la actiunea celor de la Mediafax Group,multe succesuri! cum zicea cineva candva.
 • @doar o vorba sa-ti mai spun
  se vede ca ai lucrat la Libertatea :) "C-am" asa scriai si in ziar? sau tot "c-am" asa ai luat BAC-ul?

  Daca ideea este veche nu inseamna ca este si cu drepturi de autor. Poate sa o foloseasca cine vrea iar daca e "fumata" sau nu e "noua sub soare" inseamna ca Mediafax Group si-a asumat riscurile.
 • Ideea asta cu vandutul ziarelor este fumata de mult.C-am din perioada in care se lansa Libertatea de Duminica. Cei de la Mediafax Group au furat-o (ideea)de la Corneteanu. Imi amintesc si acum ca purtam tricouri si sepci rosii pe care scria Libertatea.Ehe! alte vremuri, alti oameni...
  Mai capabili si mai muncitori.
 • Nimic nou sub soare. Orlando a preluat o idee folosita inca din 2002 de Razvan CORNETEANU cand s-a lansat "LIBERTATEA DE DUMINICA".

Trimite un comentariu