Skip to main content

29 decembrie: Cotroceniul este abonat şi la tabloide. Ce ziare şi reviste sunt de interes pentru Preşedinţie

 

Preşedinţia va cumpăra anul viitor publicaţii de 15.000 de euro. Preşedinţia vrea să se aboneze anul viitor la nu mai puţin de 36 de ziare şi reviste româneşti, inclusiv la ziarele de scandal.

Publicitate

Pe birourile de la Cotroceni vor fi aşezate la prima oră şi ziare precum Cancan şi Click, scrie Realitatea.net.

Revistele Academia Caţavencu, Caţavencii şi Kamikaze sunt puse şi ele pe lista de achiziţii. Administraţia prezidenţială este fidelă şi unei reviste cu o tradiţie de 44 de ani: Magazin Istoric.

La acestea se adaugă şi 12 publicaţii străine. Printre care Financial times, Foreign affairs, Newsweek, Time sau The Economist. Dar şi o revistă specilizată în domeniile apărare şi securitate, numită ”Jane's intelligence review”.
Băsescu este abonat la toate tabloidele. VEZI ce publicaţii mai cumpără Preşedinţia

Magic FM, denumit Radioul lui Moş Crăciun în perioda sărbătorilor, va transmite între 31 decembrie 2011 şi 1 ianuarie 2012 urări ale românilor care trăiesc departe de ţară, scrie Evenimentul Zilei.

Postul de radio face un cadou de Anul Nou românilor şi îi invită pe cei plecaţi în străinătate să transmită mesaje rudelor şi prietenilor de acasă. Astfel, începând cu 31 decembrie 2011 şi până pe 1 ianuarie 2012, la Magic FM se vor auzi gândurile românilor care trăiesc departe de ţară.
La Magic FM asculţi mesaje de la rudele plecate afară

Un jurnalist britanic vorbeşte despre practicile la limita legalităţii din industria presei tabloide britanice, aflată în vizorul autorităţilor după scandalul interceptărilor ilegale, scrie Adevărul.

Ancheta în ceea ce priveşte scandalul interceptărilor ilegale din Marea Britanie, care a dus la închiderea cotidianului „News of the World", aflat în portofoliul magnatului Rupert Murdoch, scoate la iveală noi feţe ale presei tabloide. Săptămâna trecută, Piers Morgan, fost editor al tabloidelor „The Mirrror" şi „News of the World", în prezent realizator de emisiuni pentru CNN, a fost chemat să depună mărturie în această anchetă.

Jurnalistul britanic John Gapper, care a lucrat pentru „The Mirror" şi „Daily Mail" în anii '80, povesteşte, într-un editorial publicat în „Financial Times", că fabricarea subiectelor şi falsificarea declaraţiilor unor persoane implicate în scandaluri erau la ordinea zilei.
Confesiunile unui reporter de tabloid

Sursa foto: Gandul. info

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    titlul Realitatea TV e unul tipic de tabloid ca doar ei sunt televiziune de mondenitati, evident ca nu Basescu citeste zeci de ziare zilnic ci consilierii angajati special pt a face revista presei pt presedinte.

    Basescu primeste doar rezumate din stirile importante ale ziarelor
  • Horea Horea
    Citez:
    "Pe birourile de la Cotroceni vor fi aşezate la prima oră şi ziare precum Cancan şi Click, scrie Realitatea.net."

    Realitatea (fara, net.) e că Cancan (sâc) si Clik sunt asezate pe birourile femeilor de serviciu de la Cotroceni.
    Poate n-ati stiut dar acolo toti si toate au birouri.

Trimite un comentariu

sus