Skip to main content

Antena1 a renunţat la primul său director tehnic

 

Vladimir Bogdănescu , unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Antenelor a fost restructurat chiar la 18 ani de la înfiinţarea postului generalist din Băneasa, scrie Adelin Petrişor pe blogul său.

Publicitate

În urmă cu cica o săptămână, Vladimir Bogdănescu, primul director tehnic al Antenei, a fost înştiinţat că postul său a fost desfiinţat.

De câţiva ani, Bogdănescu a fost tras pe linie moartă, devenind un fel de director tehic onorific.


Potrivit lui Adelin Petrişor, postul lui Vladimir Bogdănescu a fost restructurat după ce acesta l-ar fi ajutat pe Mihai Craiu, fost director în trust, să ia o licenţă pentru televiziune.

Miahi Craiu, fostul director al Jurnalului Naţional şi al Săptămânii Financiare, a părăsit trustul controlat de familia Voiculescu în relaţii destul de tensionate. El se judecă şi acum pentru acţiunile pe care le-a deţinut la Săptămâna Financiară şi Felicia.

La începutul lunii noiembrie, Mihai Craiu a obţinut de la CNA o liceţă de emisie pentru canalul regional Dobrogea TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adelin petrisor adelin petrisor
    Anca, clar esti foarte agera. Cum te-ai prins tu de toata schema... Gandesti singura sau te ajuta cineva? Daca ai fi citit postul meu, ai fi vazut ca nu este nicio urma de critica la adresa Antenei. Am spus chiar ca Bogdanescu a dat consultanta pentru un om cu care Voiculescu se judeca, un gest pe care nu l-ar inghiti niciun patron din lumea asta. Deci cum e cu strugurii la care eu nu ajung?
  • Anca Vasile Anca Vasile
    Cine nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri..Asa si cu Adelin asta...

Trimite un comentariu

sus