Skip to main content

Bogdan Stratulă pleacă de la conducerea Antena 1. Noul director al postului: fostul șef de la achiziții

 

ACTUALIZARE: Alte mișcări în Intact: Dan Matiescu este director general Intact Media Group, iar Codruț Sereș este membru în Consiliul de Administrație, scrie Hotnews.

Publicitate

Bogdan Stratulă, șeful Antena 1, pleacă de la conducerea postului. Noul Channel manager al canalului Intact este, de la 1 ianuarie, Isabella Carmu, în prezent manager achiziții.

Bogdan Stratulă a venit ila Intact in ianuarie 2008 ca director radio ZU. A preluat apoi functia de director de programe Antena 1 si, apoi, pe cea de Channel Manager

Isabella Carmu va ocupa funcția de Channel Manager Antena 1 interimar, pentru o perioada de trei luni. Angajată a Antenei 1 din anul 1997, Isabela a fost, de-a lungul timpului, coordonator achiziții, redactor șef programe Antena 3, manager Achiziții Antena 1.

Dan Matiescu, director general, Sereș, doar membru în Consiliul de Administrație

Rocade la vârful Intact. Dan Matiescu este sdirector general al Intact Media Group. Fostul șef al grupului, Codruț Sereș, este doar membru în Consiliul de Administrație, notează Hotnews.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Matiescu George-Daniel a fost numit administrator unic si director general al Intact Media Group în data de 17 octombrie, cu un mandat de 4 ani.

Contactați de HotNews în legatură cu aceste schimbări, reprezentanții de comunicare ai Intact Media Group s-au limitat să precizeze că "la final de octombrie, Intact Media Group a devenit societate pe acțiuni, iar Dan Matiescu este în prezent Director General și Administrator Unic. Codruț Sereș este membru în Consiliul de Administrație al Societății."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu