Skip to main content

Constantin Trofin, Mihai Răzuş şi Elena Dinu, redactori-şefi cu “acte în regulă”

 

AdevarulConstantin Trofin , Mihai Răzuş şi Elena Dinu au devenit redactori-şefi “cu acte în regulă” la Televiziunea Română după ce au câştigat un concurs organizat pentru ocuparea unor posturi pe care cei trei erau deja angajaţi, dar în regim de interimat.

Publicitate

Cei trei oameni de televiziune au câştigat concursul organizat de TVR pentru ocuparea posturilor de redactori-şefi ai Redacţiei Programe Speciale, ai Redacţiei Educaţie, Ştiinţă şi ai Redacţiei Istorie, Religie, potrivit unor anunţuri ale TVR.


Concursul pentru cele trei posturi de redactor-şef a fost organizat în urmă cu două zile (20 decembrie).

  • Constantin Trofin, realizatorul emisiunii La mustaţă – TVR1: a obţinut funcţia de redactor-şef al Redacţiei Programe Speciale.
  • Mihai Răzuş, realizatorul emisiunii Răzushow – TVR2: redactor-şef - Redacţia Educaţie, Ştiinţă
  • Elena Dinu: redactor-şef Redacţia Istorie, Religie

Durata contractelor noilor redactori-şefi va fi de trei ani, potrivit unui anunţ făcut public în luna noiembrie de Societatea Română de Televiziune (SRTv).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    ce sa zic, erau de doi ani sefi si acum sunt cu acte pe trei ani, in total 5 ani de huzurit. poate nu stiti ca la o tv publica redactorii sefi nu au dreptul sa-si concureze subalternii avand emisiuni proprii?toti smecherii din tvr pe post de sefi au, au la greu fara rusine,fara sa fi concurat la o cerere de oferta!in traducere,pe blat!trofin s-a intins de la 3 editii pe saptamana la 4! si audientele sunt mai mult decat modeste!dar e sef, si muschiul lui fezandat in alcool,face ce vrea el!
  • Prefericitul Prefericitul
    Mie imi place Razus, dar cel mai mult de Elena Di...nu
  • alin alin
    Oh, ce surpriza, cat suspans!
  • Gregorian Gregorian
    Si mie imi place Trofin.
  • fsgn d fsgn d
    fara legatura cu articolul, ma distreaza rubrica de joburi unde toti luzarii "specialisti" in pi ar sau in nimic vor sa lucreze in presa, eventual televiziune... imi pare rau ca nu mai e anuntul tipului care incepea asa: permiteti-mi sa va retin atentia cateva minute etc si cerea 200-250 de euro... ala era de coma...
  • steven steven
    Cine e Razus asta?Am incercat sa ma uit la emisiunea lui de cateva ori ,dar n-am inteles nimic.In schimb la Trofin te mai poti relaxa un pic,,,mai ales ca vine dupa Moise Guran.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Vaaaai, se dlăguts...Mânca-i-ar gaia pe ei, cum au asudat, sălăcutsii, să câştige nişte posturi pe care le călăreau "de facto" de multă vreme...May I puke now?

    PS: Sesizarea Curţii de Conturi e un pas înainte dar pentru a stârpi şerpăria din Calea Dorobanţilor cred că ar trebui apelaţi Fraţii Dinamită.

Trimite un comentariu

sus