Skip to main content

Dan Diaconescu, despre Cozmin Guşă: Nu are nici 0,0% din OTV

 

GMG Media Box, companie deţinută de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care operează postul OTV, Ocram Televiziune, în 2010, dar "tranzacţia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV şi OTV a avut loc iniţial în 2007", a spus ieri, pentru HotNews.ro, Cozmin Guşă.

Publicitate

Potrivit lui Guşă, în această tranzacţie "s-a plătit un preţ incredibil pentru România, respectiv 40 de milioane de euro pentru această participare".

Cozmin Guşă declarase luni, pentru HotNews, că devenind acţionar majoritar la PSV Company a preluat controlul şi asupra a 20% din OTV.

În replică, Dan Diaconescu a spus, marţi seară, la B1 TV că afirmaţia lui Guşă că el ar deţine 20% din acţiunile OTV este falsă şi a dezminţit că postul său ar avea legătură cu Sorin Ovidiu Vîntu sau Petromservice.

Cozmin Guşă pentru HotNews:

"Nu dorim să intrăm în niciun fel de contradicţii cu patronii majoritari ai acestor instituţii media, nu dorim să intervenim în politica editorială, dar dorim să vedem dacă participaţia poate să fie fructificată printr-un profit care să ne ajute alături de alte lucruri pe care le facem să plătim datoriile la stat pentru ca această companie să devină profitabilă în beneficiul angajaţilor şi al proprietarilor".

Dan Diaconescu a reluat la rândul sau, miercuri, pentru HotNews.ro declaraţiile făcute marţi seară la B1 TV, spunând că Cozmin Guşă "nu are nici 0,0% din OTV" şi că participaţia de 19,9% în Ocram ce figurează că aparţinând GMG este a sa. Întrebat cum se poate acest lucru, el a evitat un răspuns clar, spunând drept argument că "potrivit legii, nu pot fi unic acţionar la mai multe televiziuni".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Tanasescu Costin Tanasescu
    La OTV si Sorin Ovidiu Vantu are actiuni, stiu acest lucru cu certitudine.
    Dan Diaconescu minte cu nerusinare, ca si in cazul celor 20000 de euro promisi romanilor daca mogulul basist va castiga alegerile.

Trimite un comentariu

sus