Skip to main content

Domn, Domn, să-nălțăm, varianta GMP: Rom, rom, telecom

 

Un colind de Crăciun a fost adaptat de GMP pentru primul spot realizat pentru Romtelecom, după ce agenția de publicitate a câștigat licitația săptămâna trecută.

Publicitate

În primul spot, colindul Domn, Domn, să-nălțăm este „Rom, rom, telecom.”

O a doua reclamă îi are ca protagoniști pe Pavel și Cleopatra Stratan.

Ce spun oficialii agenției?

Primul spot, spun oficialii agenției, se adresează tinerilor necăsătoriți, în timp ce reclama cu Pavel și Cleopatra Stratan țintește familiile tinere, care au copii.

„ Ideea care a stat la baza campaniei a fost prezentarea ofertei într-o manieră ușor de înțeles, ușor de reținut și foarte ușor de reprodus.

Am lucrat cele două spoturi principale sub forma unor cântece de sărbătoare, reinterpretate, pe care ne-am pliat mesajul promotional astfel încât să păstram spiritul și atmosfera specifice perioadei sărbătorilor.”

Campania, care a început în aceste zile, se întinde până la începutul lunii ianuarie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ma mai mir unde a ajuns tupeul publicitatii. Dupa ce Coca-Cola si-a arogat Sfanta Sarbatoare a Craciunului colorandu-l pe Mos in Rosu totul este posibil. Sa inlocuim pe Domnul Dumnezeu cu Rom Telecom si sa exploatam un cantec popular crestin la pachet cu copil exploatat de chiar tatsu'... e deja un lucru firesc. Sa ne mai miram ca ai nostri copii cred ca mosul bea Cola, renii Sprite si ca pt a fi naturaltrebuie sa bei Fanta...
  • Dar ce inseamna tigan tigan telecom?????
    In toata presa se scrie rom in loc de tigan, deci rom inseamna tigan, nu?
    Ceva nu e in regula aici, nu?
    Poate n-ar trebui sa li se zica tiganilor romi, ca se creeaza, iata, confuzii.
  • Astia de la GMP ori sunt fumati, ori cei de la RomRom nu au pic de intelegere a fenomenului. Ambele reclame tinesc orice mai putin familii tinere si tineri necasatoriti. Parerea mea... Romtelecomu e o chestie comunista, imbatranita, dificila, greoaie, buna pt clientii conservatori cu bani putini. Si avem destui de-astia in Romania. O sa isi atinga publicul, dar nu ala pe care sperau ei sa il atinga. Mult succes, Romilor!

Trimite un comentariu