Skip to main content

Răzvan şi Dani, Big Brother în mall

 

Răzvan şi Dani, moderatorii matinalului de la Antena1, vor fi timp de cinci zile subiecţii unui experiment de tipul Big Brother.

Publicitate

Începând de astăzi şi până pe 23 decembrie, cei doi realizatori TV vor locui într-unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucureşti, unde camerele de luat vederi îi vor urmări pas cu pas, 24 de ore din 24.

Emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" va fi realizată şi transmisă tot din mall.

Experimentul va avea loc într-o cameră special amenajată pentru ei în AFI Palace Cotroceni. Timp de cinci zile, cele două vedete îşi vor desfăşura activităţile zilnice, vor mânca, vor dormi şi vor interacţiona cu vizitatorii mall-ului.

De astăzi şi până în Ajunul Crăciunului, Răzvan şi Dani, alături de întreaga echipă a matinalului,  vor transmite în direct din AFI Cotroceni ediţiile "Neatza" dinaintea sărbătorilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    este bine ca stiu sa copieze si nu este prima data cand fac asa ceva ..ideea este ceva mai veche... cineva a stat in IKEA ... http://www.mydamnchannel.com/Mark_Malkoff/Living_in_Ikea/MarkLivesInIKEA_5648.aspx
  • nicolcarmen nicolcarmen
    Nu am inteles care este scopul?
  • Alecu Alecu
    Poate fac audienta. Daca strategii din Intact au estimat ca o astfel de idee atrage public..la tv...ce sa zic. Vedem in cifre.
  • euss euss
    bine ca stiu asta. sa evit AFI palace. se va duce lumea ca la circ.si asa nu aveai loc in perioada asta acolo. daca mai sunt si "atractii" gen astia 2... e clar :)
  • ionut ionut
    vor fi difuzati nonstop intr-un anumit loc?

Trimite un comentariu

sus