Skip to main content

REPROFILARE: Fostul redactor șef al IAA și-a deschis magazin online

 

Floriana Scânteie, fost redactor-șef al site-ului IAA și-a lansat un magazin online, FunkyTights. Magazinul este specializat pe dresuri și șosete.

Publicitate

Cum a ajuns la această idee și de ce a trecut de la jurnalism la comerț online, în continuare:

Floriana Scânteie:

"Reprofilarea mea s-a produs firesc, pentru că, pe lângă ceea ce am făcut până în septembrie 2011 (redactor-șef la site-ul IAA.ro), mă pasionează frumosul, moda și lucrurile deosebite. Am găsit această nișă și mi s-a parut o idee bună să o dezvolt acum.

Ideea acestui business a pornit prin identificarea unei nevoi pe piața românească de fashion încă de la începutul anului: dresurile și sosetele colorate, vesele, funky."

Site-ul funkytights.ro este deținut de Brand ID, companie în care acționar este Bogdan Mireanu. Aceeași companie are în portofoliu și site-ul HusePiele.ro, specializat pe huse pentru telefoane mobile.

Floriana Scânteie a fost redactor șef la IAA.ro. Anterior, a lucrat la Evenimentul zilei și la Campaign.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Draguta{din poza}, dar mai ales isteata si curajoasa aceasta doamna jurnalista care face un pas in lumea afacerilor, pe cont propriu si fara alta sustinere decat dragostea familiei.Si cred ca Petrisor Obae va scrie cindva despre ea ca despre o adevarata vedeta.
  • Mda, s-au gasit deja carcotasii de serviciu sa comenteze. Fratilor, cata vreme vad un jurnalist ca-si gaseste o formula de supravietuire fara sa se caciuleasca pt salariu la mogul sau sa scrie la comanda eu ma bucur foarte tare. Si da, subiectul are relevanta pt ce se intampla acum (reprofilarea jurnalistilor). Si nu, nu cred ca Obae ar trebui sa scrie numai despre mari vedete ale presei
  • rautate, invidie sau neintelegere? ce predomina mai mult in aceste comentarii? sau v-ati obisnuit numai cu stiri de scandal si nu mai poate omu' sa dea acum si o stire normala :)
    ce e atat de greu de priceput? o jurnalista care in vremurile astea naspa a preferat sa riste si sa-si lase job-ul caldut de angajat pentru un magazin online - da, nu este ceva senzational, si nu este nici reclama, este doar o simpla stire normala pt un om simplu din domeniul media... nu merita si oamenii simpli din media cate o stire din cand in cand? sau numai oamenii faimosi merita atentie?

    iar daca voua vi se pare ceva usor sa porniti acum un magazin online si sa traiti din asta va inselati...
  • Eii, ce sariti si voi acum, e clar ca miroase a putina reclama. Pana la urma a avut o idee buna pe praful asta din industrie..Altii stau si pup...r pentru o bucatica de paine.

Trimite un comentariu