Skip to main content

20 ianuarie: TVR anulează concursul pentru şefia Ştirilor chiar şi după debarcarea lui Culcer

 

TVR anulează concursul deja demarat pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, pentru că etapa finală a competiţiei (interviul) - care ar fi trebuit să se desfăşoare joi - nu s-a putut ţine, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor TVR pentru Mediafax.

Publicitate

"Potrivit Regulamentului intern de recrutare şi selecţie a personalului, data limită pentru organizarea etapei a doua a concursului pentru postul de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport este 19 ianuarie 2012. Deoarece comisia nu s-a putut întruni în plen, din cauza diferenţelor de program, această etapă nu s-a putut ţine", au declarat reprezentanţii TVR pentru Mediafax.

Conducerea TVR va scoate din nou la concurs postul de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport.
 TVR anulează concursul demarat pentru ocuparea postului de director al Ştirilor

Panourile şi „plasele” publicitare trebuie să dispară de pe blocurile din marile oraşe, din parcuri, din intersecţii şi, mai ales, de pe faţadele clădirilor-monument. Toate aceste prevederi se regăsesc în Legea privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate, scrie Evenimentul Zilei. Curtea Constituţională a fost de acord cu această lege şi a cerut doar schimbarea termenului până la care să fie luat jos panotajul.

Noua reglementare va interzice, printre altele, acoperirea cu orice mijloc de publicitate a suprafeţelor vitrate ale clădirilor, precum şi amplasarea de mijloace de publicitate pe obiectele de artă monumentală, pe clădirile reprezentând monumente istorice, pe arbori, pe zona carosabilă a străzilor şi a drumurilor, în intersecţii, în sensurile giratorii şi în spaţiul destinat circulaţiei autovehiculelor şi semnalizării rutiere.
Casele monument şi ferestrele, dezbrăcate de publicitate cu acordul CCR - Bucureştiul de sub ruine

Postul de știri România TV (RTV) a început să emită în direct și pe rețeaua de socializare Facebook, scrie DailyBusiness.ro.

Astfel, pe lângă site-ul postului, internauții pot viziona programele televiziunii și pe Facebook, unde, își pot exprima totodată, prin intermediul comentariilor, părerile despre știrile și emisiunile difuzate.

Până acum, pagina de Facebook a RTV NET a strâns aproape 3.600 de fani.
RTV, în direct pe Facebook

STUDIU: 91% dintre angajatori folosesc social media pentru monitorizarea candidaților, iar cele mai utilizate canale sunt Facebook (76%), Twitter (53%) și LinkedIn (48%). Acestea sunt rezultatele unui studiu internațional prezentat de Mădălina Uceanu, career coach & senior advisor la CareerAdvisor, la conferinţa Legal Issues in Social Media, scrie Capital.
Cât de important este profilul de pe Facebook pentru cariera ta?

Din cei 379 de milioane de europeni care au intrat pe internet în noiembrie, aproape jumătate au vizitat site-uri online ale ziarelor, cele mai citite trei fiind Mail Online, Guardian și Hurriyet (Turcia), arată datele companiei de analiză ComScore, citată de HotNews.
În medie, internauții europeni au stat aproape 28 de ore pe internet în noiembrie și au vizitat în medie 3.000 de pagini, britanicii, olandezii și turcii fiind campioni la timpul petrecut online, în timp ce austriecii și elvețienii au fost la polul opus.

Cel mai vizitat site a fost Mail Online, cu peste 20 de milioane de "unici". Guardian a depășit 15 milioane de vizitatori, Hurriyet din Turcia a trecut de zece milioane. Bild din Germania și Milliyet din Turcia au depășit nouă milioane de "unici".
Topul celor mai citite ziare pe internet în Europa și care sunt cei mai "avizi" europeni când e vorba de stat pe "net"

Agenția de publicitate Cohn&Jansen JWT își propune să se dezvolte regional prin câștigarea de clienți din zona Europei Centrale și de Est, a declarat Alina Tudose, managing director și managerul departementul de strategie al companiei cu afaceri de circa 2,5 milioane de euro anul trecut, într-un interviu pentru Wall-Street.ro.

"Vrem să participăm la cât mai multe licitații regionale pentru că avem o șansă. România este foarte bine privită din punct de vedere creativ în Europa Centrală și de Est", spune Alina Tudose, adăugând că încă dinainte de succesul agenției McCann Erickson din 2011 de la Cannes, România avea o imagine foarte bună în domeniul publicității.
Cohn&Jansen JWT: Vrem să ne dezvoltăm regional. România este foarte bine văzută creativ

Ediţia în limba franceză a publicaţiei electronice The Huffington Post va fi condusă de soţia fostului şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn. "Le Huffington Post" se va lansa luni, în parteneriat cu cotidianul "Le monde", scrie Evenimentul Zilei.

Dominique Strauss-Kahn a fost nevoit să renunţe la funcţia de preşedinte al FMI, în urma scandalului sexual în care a fost implicat.
Anne Sinclair, soţia lui DSK, va conduce ediţia franceză a site-ului "The Huffington Post"

Presa engleză loveşte din nou în români, acuzându-i că fură gumă de mestecat din magazinele din Marea Britanie, iar aceste produse ajung să fie folosite drept rest la magazinele din România, scrie Adevărul. Poliţia britanică a semnalat 12 cazuri de furt de gumă de mestecat în districtul Shropshire, valoarea cea mai mare a prejudiciului adus ajungând la 800 de lire sterline (957 de euro).

Deşi poliţiştii spun că era vorba despre cetăţeni est-europeni, jurnaliştilor britanici le-a fost mai uşor să spună că sunt români.
Presa britanică: Românii fură gumă de mestecat pe care o folosesc în ţară pe post de monedă de schimb

Autoritatea britanică privind Standardele în Publicitate (ASA) a interzis un spot publicitar pentru autoturismele Citroen din cauza riscului de a provoca telespectatorilor atacuri de epilepsie, scrie Evz.ro, care citează lenta.ru.

În spotul "We are yes men" are loc o schimbare frecventă şi rapidă a imaginilor, iar coloana sonoră are o viteză mărită. Cel mai mult telespectatorii britanici s-au arătat deranjaţi de momentul unde cuvântul "Yes" scris cu negru apare pe fundal portocaliu, realizat din cuvântul "Yes" de dimensiuni mai mici. Acolo, într-un singur cadru, cuvântul "Yes" apare de peste 300 de ori.
Reclamă la Citroen, interzisă pentru că a provocat o criză de epilepsie

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu