Skip to main content

Antena 2 reapare în grila de programe a RCS&RDS

 

Societatea RCS & RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului că va introduce Antena 2 în grila sa de programe pentru reţelele analogice, de unde televiziunea grupului Intact fusese scoasă în luna octombrie 2011.

Publicitate

CNA a aprobat solicitarea adresată în acest sens de RCS & RDS, după ce compania de telecomunicaţii fusese somată pentru ignorarea statutului de must carry deţinut de Antena2.

Până în acest moment, postul Antena 2 a fost retransmis de reţeaua digitală a RCS & RDS şi de toate celelalte companii mari de cablu.

Decizia societăţii de telecomunicaţii RCS&RDS a survenit în urma acordului CNA, pronunţat în decembrie 2011, ca Antena 2 şi Euforia să fie incluse în pachetul de televiziuni "must-carry", posturi pe care operatorii de cablu trebuie să le retransmită în mod obligatoriu.

RCS&RDS nu este la primul conflict cu trustul Intact

Tot în luna ianuarie, RCS&RDS a anunţat că va reintroduce şi GSP TV în grila de programe. Compania de cablu a fost obligată, la sfârşitul anului 2011, să ia această decizie, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 5.

RCS&RDS a fost amendată, la jumătatea lunii octombrie, de CNA cu 10.000 lei, pentru că refuzase retransmiterea postului GSP TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Deakin Deakin
    ilie spune:Astia n-au ineelts nici acum ca poporul s-a saturat de hotiile lor. Cred ca de cand stau numai pe la emisiunile alea delirante de la antene si irealitatea le-a fost afectata o parte din creier si chiar iau de bune acele aberatii.
  • gabi gabi
    mad79 unde vezi tu ca sunt pe satelit aceste programe? poate la upc , in pachetul digi nu sunt.
  • mircea mircea
    Cea mai mare problema e ca o societate de cablu poate cenzura televiziunile care nu ii convin.
    Ganditi-va ca, in an electoral, putem ramane fara anumite televiziuni de stiri doar pentru ca ar contraveni simpatiilor politice ale patronului de societate prin cablu.
    Si CNA-ul astepata 6 luni pentru a-i readuce in legalitate. E un precedent foarte periculos.
  • Synned Synned
    era mai bine fara gsptv si antena 2,sunt degeaba..
  • mad79 mad79
    #remus
    sunt pe satelit,numai trebuie sa cauti programul!Suna la compania de unde esti si roagai sa te ajute,daca nu stii cum!
  • remus remus
    dar pe satelit cand o sa le reintroduca?
  • Radar Radar
    Ungurii de la RCS ar trebui nu numai mustrati.Au monopol si isi pot permite sa faca grila dupa dorintele proprii si nu este normal.Deasemenea s-ar putea sa ca acestia sa scoata si TVR-ul,doar pentru ca s-a trezit prost intr-o dimineata.
  • happy feet happy feet
    Aha. Circulau niste zvonuri despre niste delay-uri...dar tind sa cred ca sunt zvonuri si atat. Mersi frumos!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    În luna decembrie, măsurătorile Kantar au fost "de probă", ca o perioadă de pregătire.

    Din câte știu, nu au fost furnizate clienților în paralel. Nu am, din păcate astfel de cifre comparative. Și, oricum, fiind o periadă de testare, nu știu cât de relevantă ar fi comparația.
  • happy feet happy feet
    Petrisor, revin cu o rugaminte la tine: stiu ca a fost o perioada in decembrie cand ar fi trebuit ca datele de audienta sa vina simultan si de la gfk si de la kantar. stii cumva cum au aratat datele puse in comparatie, au fost ceva diferente? as vrea sa inteleg daca paranoia asta cu datele “aiurea” are sens sau nu. mersi!
  • steven steven
    in dth nu a fost introdus postul.
  • goji goji
    exact, conspira universul impotriva ta.
  • Maria Maria
    Ai DIGITAL, aici vorbim de ANALOGIC.
  • popa popa
    eu am trei locatii unde am televiziune digitala de la rcs, in bucuresti, slatina si dragasani si in niciunul dintre aceste orase antena 2 nu a fost scoasa din grila, ci doar mutata. asa ca despre ce vorbim?

Trimite un comentariu

sus