Skip to main content

Dan Filoti, în conducerea editorială a Digi Sport

 

 ACTUALIZARE 2: Din informaţiile paginademedia.ro, după plecarea lui Filoti noul redactor şef va fi Lucian Lipovan, în prezent redactor şef adjunct ProSport.

Publicitate

ProSport.ro

ACTUALIZARE 1: "Am avut o discuţie astăzi cu redacţia Pro Sport în care mi-am anunţat plecarea", a declarat Dan Filoti pentru paginademedia.ro. "Voi mai fi implicat în tot ceea ce se întâmplă la ProSport până la mijlocul lui februarie, după care voi rămâne un cititor fidel şi un fan al ziarului al cărui site este, şi cred că nu greşesc, numărul 1 la ora actuală", a continuat el.

În legătură cu poziţia la Digi Sport:

"Cel mai corect să vorbesc despre ce voi face acolo este atunci când voi pleca de aici", a spus el.

Dan Filoti, actualul redactor-şef al cotidian ProSport, va pleca la Digi Sport.

La canalul de sport al RCS, Dan Filoti va ocupa o poziţie în conducerea editorială.

Odată cu mutarea la DigiSport, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Dan Filoti va pleca de la conducerea cotidianelor de sport din grupul deţinut de Adrian Sârbu.

Dan Filoti lucrează la ProSport din 2003. Este redactor-şef din ianuarie 2008.

Sursa foto: ProSport.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • o sa strice digisportul nemernicul asta! toate cele trei canale digi transmit MECIURI DE FOTBAL si nu scandaluri penibile gen sport.ro/gsp. bat la pariu ca filoti o sa inceapa cu scandalurile lui de doi lei si obsesia fata de becali.
 • Iar se inchide Prosportul? Parca se mai inchidea si acum un an, doi, trei....
 • prosport.ro va trece pe online pana la finalul anului si din surse media foarte probabil urmeaza gazeta de anul viitor
 • Mai lasati-l pe Filoti in pace! Mai bine le plangeti de mila alora de la Adevarul, care au fost anuntati de seful lor numarul oamenilor care vor trebui concediati pana la 1 Feb, Cati vor fi dati afara? Va spun eu:"MANITA", adica 5.
 • Nu Filoti a ingropat ProSport, ci Felix Draghici si Cosmina Noaghea. Dan era doar un lingau lenes care n-avea nici o opinie in fata sefilor. Aia de la Digi or crede ca e mare valoare, dar se vor prinde ca nu se va contrazice cu nimeni in emisiuni. Inclusiv la Gazeta e dezastru, nu mai are nimeni carte de munca, deci imaginati-va ce nenorociri a facut Felixao.
 • Baravo,Filoti! Ai fugit precum Gabi Sabo la Olimpiada de la Atena!Ai simtit ca ai ingropat ziarul si te-ai tirat. Oricum, mirosisei tu ca esti pe teava si ai miscat primul.
 • predoi, sport.ro si prosport.ro sunt no.1, gsp.ro e abia pe 3, uita-te pe sati
 • Danut Filoti era presul lui Felix Draghici. A distrus Prosportul, acum o sa puna si digi sportu pe butuci. Aveti grija baietii de acolo, veti fi dati afra pentru a se face loc unora dintre cei de la prosport
 • a adus ProSportul in pragul falimentului, a distrus Divizia Fantastica si acum va fi, bine mersi, sefulet la Digisport...pe banii mei de abonat RCS&RDS...ce lovitura pentru incompetentul asta...
 • De ce pleaca? Iar s-au micsorat salariile la Pro Sport?

  In ceea ce priveste site-ul...spune ca ar fi cel mai bun pt ca lucreaza la Pro Sport. Cand va pleca va fi mai obiectiv, isi va da seama ce departe e Gazeta fata de Pro Sport atat ca ziar cat si ca web site.
 • Nici o pierdere, fratilor, cu plecarea slugii lui Felixao! Si nici un castig cu promovarea lui Lipovan, alta sluga a lui Felixao. ProSport e o ruina. Faliment fericit!
 • Sunt si cativa redactori sefi pe acolo.Nu e numai unul. George Dobre e unul dintre ei.
  E poate o contra la angajarea lui Samiula de la Dolce.
 • 18 Ianuarie, 2012, 13:51 si in interior 18 Ianuarie 2012, 01:51? La 01:51 nici nu-si daduse demisia!

Trimite un comentariu

sus