Skip to main content

Ringier România şi Edipresse, la final de integrare

 

Procesul de integrare a revistelor din portofoliul Edipresse AS în cadrul Ringier s-a încheiat, la cinci luni după ce Ringier a anunţat cumpărarea companiei, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Directorul Ringier Romania, Mihnea Vasiliu, a declarat pentru HotNews.ro că integrarea titlurilor s-a terminat. “Acum semnăm ultimele documente", iar "azi şi mâine redacţiile Edipresse se mută la Ringier", a spus Vasiliu.

Cristina Simion, până acum managing director Edipresse A.S., va rămâne consultant pentru Ringier. Cristina Simion a precizat că activitatea sa în funcţia deţinută până acum la Edipresse "s-a încheiat". "Voi fi în continuare, probabil, consultant pentru Ringier", a declarat Cristina Simion pentru HotNews.

Potrivit lui Mihnea Vasiliu, la capatul acestui proces nu există schimbări majore de organizare în cadrul Ringier. “Reduceri de personal nu există la nivel editorial, ci doar la nivelul departamentelor de servicii şi suport", a spus Mihnea Vasiliu.

Principalele titluri din portofoliul Ringier, dupa preluarea Edipresse AS: Libertatea, Unica, Lumea Femeilor, Joy, Bravo, Auto Bild, Avantaje, Elle, Viva!, Popcorn, Look!, Povestea mea/Intamplari adevarate, Baby, Psychologies.

Citeşte şi:

Sursa foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danielM danielM
    A se citi ultima fraza: Libertatea, Unica, Libertatea pentru femei, Joy.... (prietenii stiu de ce)

Trimite un comentariu

sus