Skip to main content

S-a rupt colaborarea Intact Interactive - Dragoș Stanca

 

Intact Interactive, compania new media a Intact Media Group, și Q2M a lui Dragoș Stanca, au pus capăt colaborării începute în urmă cu un an în urma căreia regia vindea spațiile publicitare ale site-urilor Intact, scrie Wall-Street.ro.

Publicitate

Dragoș Stanca (foto), șeful regiei Q2M, a subliniat că despărțirea dintre Q2M și Intact Interactive s-a realizat amical, după discuții ce au început „de câteva luni”.

Decizia nu are legătură cu obiectivele de vânzări, ci mai degrabă cu de decizia strategică a Intact de a internaliza vânzările pe întreg grupul, a declarat Stanca pentru Wall-Street.ro.

„Ca dovadă că nu este vorba de niciun conflict, deocamdată, RadioZu.ro, TopGear, GoodFood și ScienceFocus, parte a Intact Media, rămân la noi”, a mai completat Dragoș Stanca.

Context

  • În februarie 2011, Intact Interactive “bătea palma” cu regia Q2M care urma să vândă publicitate pe site-urie a1.ro, antena3.ro, antena2.tv, euforia.tv, financiarul.com, sfin.ro, myconfidential.ro, totulredus.ro și vdtonline.ro.
  • În 2011, numărul de site-uri vândute de Q2M a urcat, adaugandu-se nume precum TopGear.ro, GoodFood.ro sau ScienceFocus.ro.
  • Practic, la finalul lunii septembrie 2011, Q2M vindea toate site-urile Intact Interactive, mai puțin Jurnalul.ro și GSP.ro.

Despre Q2M:

Q2M este o companie de vânzări, marketing, PR și comunicare online, formată la sfârșitul anului 2010 prin achiziția de către Global Digital Invest și management buyout a F5 X-Media, structură de vânzări interactive și proiecte cross-media a F5 Webcorp, parte a grupului Realitatea-Cațavencu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Drgos Stanca e un smecheras venit in curtea lui Voiculescu pe baza combinatiilor cu un fost ministru acuzat de tradare si poreclit dupa un pilot de Formula 1. Cam asta vorbea lumea despre marele guru al web-ului... Rezultatele insa au dovedit ca lobby-ul facut pentru acest bun datator din gura si facator de putine fapte a fost o pacaleala. Totusi, mai sunt moguli de aburit. Succesuri, dle Stanca!
  • Din moment ce Q2M inca vinde spatiile publicitare ale radio zu, top gear etc inseamna ca au avut o colaborare fructuoasa. Putina diversificare nu strica oricum.

Trimite un comentariu