Skip to main content

Sergiu Toader se întoarce în Noua Zeelandă

 

Publicitate

La câteva luni de la revenirea la Realitatea TV, Sergiu Toader se întoarce, în zilele următoare, în Noua Zeelandă. 

Unul dintre oamenii de bază care au construit Realitatea TV, Sergiu Toader se întorsese la postul de știri în octombrie (pentru un mandat de câteva luni), după ce, pentru o perioadă, se stabilise în Noua Zeelandă, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Ce spune Elan Schwartzenberg despre plecarea lui Sergiu Toader, în continuare:

În octombrie, Sergiu Toader venea într-un moment critic pentru Realitatea Media. Postul de știri se scinda în două echipe: o parte rămânea la Realitatea TV (post deținut de Elan Schwartzenberg), mutată în clădirea Willbrook, în timp ce alții treceau la RTV, postul lui de Sebastian Ghiță (fostul manager al Realitatea TV), în vechiul sediu al postului din Casa Presei.

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea TV, a declarat pentru paginademedia.ro că "etapa mutării, pentru care avea mandat, a luat sfârșit".

Elan Schwartzenberg, pentru paginademedia.ro:

"Sergiu Toader pleacă în vacanță. Deși Realitatea a funcționat perfect și fără Sergiu Toader, eu sper să revină rapid. Etapa mutării, pentru care avea mandat, a luat sfârșit".

Până la ora redactării știrii, Sergiu Toader nu a putut fi contactat. 

Istoria Realitatea TV din perioada "post Prigoană" este legată de numele lui Sergiu Toader, considerat un "catalizator" al echipei de la Realitatea TV. Acesta a fost, de altfel, motivul pentru care a fost readus la conducerea postului, în luna octombrie a anului trecut. Sergiu Toader nu era la prima "revenire". În august 2009, Emil Hurezeanu (pe atunci președintele Realitatea Media) anunța întoarcearea lui Sergiu Toader pentru un contract de cinci ani. Nu aveau să fie cinci ani. În martie 2010, Sergiu Toader venea din nou la Realitatea, pentru a se ocupa de proiectul stației din Republica Moldova.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • acest OM care accidental imi este frate a lucrat in presa de la revolutie dupa ce a fost cativa ani in presa scrisa a pornit de la inceput cu proiectul PRO TV care se numea canal ......ce aveti cu el intrebatil pe dnulSARBU daca este profesionist sau pe MANDRUTA sau pe altii nu niste nulitati k cei care nu l cunoasteti dar il muscati ... DZEU SA VA AIBA IN PAZA.
  • @indignat: nu este adevarat, nu este o nulitate. dar poti sa fii un politist bun de exemplu dar daca esti corupt faci rau celor din jur. asa si cu sergiu. el s-a corupt moral in momentul in care l-a ajutat pe vantu sa infecteze piata media. in plus a permis ca oamenii lui, oamenii pe care el i-a adus, oameni carora el le-a promis un job cinstit si onest cu persoana lui ca garantie, ei bine a permis ca ei sa fie batjocoriti de un infractor penal care este SOV si totul numai pentru banii pe care i-a incasat de la acesta. si asta este ceva de neiertat, indiferent de calitatile lui st. sergiu, du-te cu Dumnezeu si nu te mai intoarce aici! ai facut destul rau!
  • si eu am recunoscut ca e o persoana in regula. dar citeste, reciteste si tu rusinile alea de stenograme cu Vantu. care apropo, nu a plecat de la realitatea tv in ciuda prafului in ochii prostilor pe care il arunca pe piata.
  • 1 mil euro? cine credeti ca mai da atatia bani in ziua de azi? are de recuperat, corect..poate si-a luat o parte..dar cu siguranta o parte mica... sa zicem 100 mii,dar nu mai visati milioane ca nu da nici dracu, chiar si dator sa-i fie tot nu-i da. Cat despre profesionalism...jurnalistii trebuiesc perfectionati si motivati ptr rezultate foarte bune. Vom vedea audientele peste 6 luni. RTV a crescut ptr ca e in locul Antenei2, iar omul e curios din fire. Peste 6 luni vedem pe cine va alege.
    La Realitatea atmosfera e mai destinsa. La RTV e innorat. Nici nu stii cine pe cine conduce...
  • Pentru a corecta cele afirmate mai sus: ST a contribuit la distrugerea proiectului Realitatea TV inceput de Prigoana; tactica de spalare de bani a lui vantu a reusit; ST a revenit pt doua luni pentru a-si recupera datoria lui Vantu de 1 milion de euro si acum a plecat sa conduca taxiul in NZ; Realitatea TV e in cadere libera si cu ea sper toate lighioanele-vedeta nesuferite, spagare si ipocrite.
  • Foarte multi oameni de la Realitatea vor fi dati afara in urmatoarea perioada. S-au folosit de oameni pentru a rezolva problemele grave de echipament si editoriale pe care le aveau, iar acum isi bat joc de ei. Sefii de fac ca nu stiu nimic, desi au avut directiuni clare (vezi dir tehnic, sef mcr, ca sa nu le dau numele). BATAIE DE JOC ! Iar Sergiuc, bravo lui, a mai gasit un prost sa-i ia banii, mai sta 2-3 ani linistit acolo si tot asa !
  • ihim, asa e, de aia ma suna in draci fostii colegi care au ramas la elan sa ma intrebe daca nu stiu pe undeva un post si pentru ei...

Trimite un comentariu