Skip to main content

VIDEO: Sebastian Ghiță ar putea intra ca acționar la Realitatea TV

 

Sebastian Ghiță, care are un contract de management cu Realitatea TV, ar putea deveni acționar al postului de știri. Posibilitatea a fost enunțată astăzi de Elan Schwartzenberg, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Publicitate

Sebastian Ghiță e de acord cu această reorganizare juridică. Discut cu Sebastian Ghiță o variantă de parteneriat”, a declarat Elan Schwartzenberg.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=95YJAYqMuTc[/youtube]

Elan Schwartzenberg, despre relația cu Sebastian Ghiță, dar și mai multe filmări de la eveniment, în continuare:

• Eu cred că, în general, când orice afacere are un manager, proprietarul ar trebui să stea liniștit și managerul să se ocupe de management. Domnul Ghiță a zis că el nu poate continua în acest mod. Totodată, Sebastian Ghiță e de acord cu această reorganizare juridică și discutăm împreună o variantă de parteneriat.

 

Sebastian Ghiță, care ar fi trebuit să contribuie cu niște bani în această afacere, a făcut tot ce a putut, însă, la un moment dat, mi-a spus că el nu mai poate continua așa. S-au acumulat foarte multe datorii. Am o relație personală excelentă cu Sebastian Ghiță, iar în momentul de față discutăm variante de parteneriat.

 

• Eu nu cunosc starea financiară a domnului Ghiță. Dar știu că s-ar putea ca eu să fiu cel mai mare creditor al Realității.

 

• Conturile Realității au fost blocate înainte ca eu să cumpăr Realitatea. Un bun prieten, dl. Ion Țiriac, m-a învățat să nu abuzez de relațiile de prietenie. Drept pentru care mi s-a părut penibil să apelez la dl. Blejnar – cu care sunt prieten vechi, de familie, de vânătoare - să-mi deblocheze conturile. Nu m-am intâlnit cu dl. Blejnar pe acestă temă, am accesat pe căi legale.

 

Vor fi și disponibilizări la Realitatea. În orice afacere, dacă vrei să te reorganizezi, nu poți aduce bani de acasă la nesfârșit. Așa că, din păcate, va trebui să renunțăm la unele persoane.

 

• Nu am luat în calcul varianta falimentului. Nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care lucrează acolo. Îmi doresc ca acest trust, față de care am tot respectul, să meargă înainte. Nu doresc falimentul. Însă voi lua toate măsurile legale ca să fac lucrurile să meargă. Timp de 4 luni nu am intervenit, m-am ocupat de o analiză atentă și am ajuns la această concluzie, de astăzi, insolvența. Vedem ce vom face mai departe.

Sunt cel mai mare creditor al Realitatea TV

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tze4nesuFsU[/youtube]

De ce e Elan cel mai mare creditor al postului?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kUlvhtBVme8[/youtube]

Ghiță a venit la mine că nu mai poate în acest ritm

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yJPh-H-DEUI[/youtube]

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu