Skip to main content

SuperPescar, oficial în grupul Sanoma

 

Publicația lunară SuperPescar, adresată iubitorilor de pescuit, intră în potofoliul SanomaHearst România de la 1 februarie, potrivit unei informări a companiei, după cum paginademedia.ro a anunțat  AICI încă din noiembrie 2011.

Publicitate

"Achiziționarea revistei SuperPescar reprezintă consolidarea poitiei de lider, extinderea celui mai divers, mai cuprinzător și mai rafinat portofoliu de reviste construit vreodată în România și, mai ales, intrarea Sanoma Hearst România în zona publicațiilor de nișă pe care dorim să o extindem", a spus Radu Coman, Publisher Men Cluster.

Tot recent, Sanoma a adăugat în portofoliu și revista masculină Men’s Health.

Publicația a fost lansată în 2010 de Cristi Vezure, într-o companie în care acționar era și Laurențiu Ionete (Clir Media). În prezent revista are o echipă de patru oameni. SuperPescar este cel de-al 21-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Marele om Cristi Vezure a avut initial Aventuri la pescuit. Ajungand aproape praf cu revista a venit sub umbrela Realitatea Catavencu. Apoi au fost ei zmei si au plecat, infiintand Superpescar. Se pare ca singuri sunt praf. Acum au ajuns la Sanoma. In 2 ani...daca rezista pe piata...o sa plece din nou ca ei singuri sunt viteji. Cristi Vezure - un om mic si negru...un frustrat.

Trimite un comentariu