Skip to main content

Avantaje a premiat femeile anului 2011

 

Amalia Enache, Ada Condeescu, şi Andreea Marin sunt câteva dintre personalităţile feminine care au fost premiate cu titlul de Femeia Anului de către revista Avantaje, în parteneriat cu Avon Cosmetics România.

Publicitate

În acest an au fost acordate nouă premii de excelenţă, la şapte categorii: Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare, Implicare şi Responsabilitate Socială, Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor şi Consilierea mamelor aflate în situaţii de criză.

Premiile ediţiei:

  • Premiu pentru Implicare şi Responsabilitate Socială a fost acordat Amaliei Enache, prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizaţiei Hope and Home for Children România, care se ocupă cu închiderea leagănelor de copii de tristă amintire.
  • Premiul Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare pentru actriţa Ada Condeescu, pentru profesionalismul şi profunzimea interpretării actoriceşti în filmele Eu când vreau să fluier, fluier, şi Loverboy, filme premiate la festivaluri internaţionale, dar şi pentru activitatea de implicare socială.
  • Premiu pentru promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului pentru Olga Cridland, preşedinta Asociaţiei PAVEL, asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave, pentru devotamentul şi dăruirea necondiţionate de care dă dovadă în ajutorarea copiilor bolnavi şi a familiilor lor.
  • Premiul pentru promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii acordat Roxanei Togănel, director de proiect al Asociaţiei COLFASA, pentru implementarea în România a proiectului “Femeia contează”, care îşi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminării pe piaţa muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilităţi.
  • Premiul pentru Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei a fost acordat Cristinei Guseth, directorul Freedom House România, pentru întreaga activitate de peste 20 de ani în slujba promovării presei independente, a justiţiei nepărtinitoare şi a bunelor practici in administraţia publică, una dintre cele două românce incluse în enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.
  • La categoria Iniţiativă în Sprijinul Semenilor au dost acordate 3 premii:

Dorica Dan, preşedinta Asociaţiei Prader Willi din România, fondatoarea Centrului Pilot NoRo din Zalău, singurul Centru din ţară destinat îngrijirii copiilor cu boli rare, construit în cadrul Parteneriatului Norvegiano-Român pentru progres în bolile rare.

Angela Baciu, poetă, publicistă, manager pentru proiecte culturale şi educaţionale, iniţiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii şi tineret, desfăşurate în oraşul Galaţi, militantă activă în organizarea de acţiuni caritabile destinate strângerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale şi asociaţii.

Anamaria Schweitzer, director executiv al Fundaţiei Baylor Marea Neagră România, din Constanţa, pentru activitatea de coordonare a Centrului clinic de Excelenţă HIV şi a creării Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuită pentru HIV şi virusuri hepatitice B şi C.

  • Andreea Marin Bănică a fost premiată la categoria Consilierea mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă , pentru proiectul „Şcoala mamelor” şi pentru statutul de Ambasador Avon România Campania pentru Sănătatea Sânilor.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nellea parvana nellea parvana
    am nevoe de ajutorul dumneavoastra nu cunosc unde sa scriu si cui sa scriu insa am privit si emisiunile lui Andreea Marin si trebue sai dezvalui niste lucruri groaznice care tine de mine, sunt distrusa de un corespondent din romanie, nu vreau sa dau pina ce nume dar cred in d.Andreea si cred ca ma va ajuta

Trimite un comentariu

sus