Skip to main content

Emisiunea Fabrica de staruri aprobată de Consiliul de Administrație al TVR

 

Consiliul de Administrație al televiziunii publice a aprobat în ședința de astăzi difuzarea emisiunii de talente Fabrica de staruri, coprodusă de TVR cu televiziunea Prime TV din Republica Moldova. Producția va fi prezentată de Marius Florea Vizante, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Publicitate

 

 

 

Despre concurs:

 • Licența pentru Fabrica de staruri este deținută de postul Prime TV din Moldova. De altfel, din Chișinău va fi transmisă și emisiunea.
 • Concursul va fi comun, emisiunea va fi difuzată concomitent în România și Moldova, iar câștigător va fi unul singur.
 • Concursul va fi comun, dar va exista un singur câștigător. Prezentatorii vor fi propuși de TVR, la fel doi dintre cei trei membrii ai juriului, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Dan Radu, director de Producţie Editorială şi Programe din TVR.
 • Dacă proiectul (pentru care rulează deja spoturile pentru preselecții) trece de consiliul de administrație, emisiunea va începe pe 10 martie.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • din cate imi aduc eu aminte, emisunea asta a mai fost odata, dar la Prima Tv. Se numea star factory si a prezentat-o Iantu cu o tipa. Atunci a castigat Alex Velea iar printre concurenti a fost si Lora. Mentorul, sau presedintele juriului era Nicu Alifantis.
  Emisiunea a fost difuzata dupa Big Brother 1 si nu a fost un succes. Insa cred ca a fost prima emisiune de gen din Romania. Nu mai stiu exact daca PopStar de la PRO TV a fost inainte.
  Iar concurentii stateau in casa BigBrother.
 • avem o conducere tot atat de eficienta precum guvernul care ne-a adus in sapa de lemn!ce au in comun?culoarea politica si dorinta de-a fura cat mai mult!daca se poate TOT!dupa ei:POTOPUL!deviza lor:SUNTEM AICI CA SA FURAM!deviza noastra:VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI! asa s-a ajuns la suta de milioane de euro care, cred eu in prostia mea, a fost depasita.pentru conducerea tvr nu exista procuratura, comisii parlamentare, militie economica!cum nu existe nici pentru cei care i-au pus in functii...
 • dupa ce protv si aqntena 1 au tocit formatu asta asta se apuca si tvr sa arunce bani pe un proiect mort in fasa. numa profesionisti in conucere , se vede ca au facut orice altceva , mai putin televiziune...incep sa-mi explic cum au ajuns la datorii de 100 de mil

Trimite un comentariu