Skip to main content

EXCLUSIV. Adriana Muraru pleacă de la TVR la Digi 24

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Muraru a confirmat plecarea la Digi 24 începând cu jumătatea acestei luni.

Adriana Muraru pleacă de la Televiziunea Română. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, prezentatoarea va trece la Digi 24, postul de ştiri care urmează să fie lansat de RCS la 1 martie.

Adriana Muraru lucrează la TVR de aproximativ şapte ani, timp în care a prejentat jurnale pe TVR 2, TVR 1 şi TVR Info.

Carte de vizită Adriana Muraru:

Adriana Muraru este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de litere, în 1993. A lucrat la Rompres, apoi la Pro FM. Între 1995 şi 2003 a fost prezentatoare la Pro TV. Au urmat doi ani de B1 TV şi, din 2005, a intrat la TVR.

La Televiziunea publică, a prezentat Ora de ştiri (TVR 2) şi apoi principala emisiune a TVR 1, Telejurnalul de la ora 20.00. În primăvara anului trecut, odată cu relansarea TVR Info, Adriana Muraru a fost trecută la canalul de ştiri al TVR, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Până la ora redactării articolului, Adriana Muraru nu a putut fi contactată.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Adriana este de la distanță cea mai bună știristă de la noi iar Digi 24 a făcut destulă brânză, cum se temea unul dintre colegii de comentarii. Dacă ar fi rămas la posturile de can-canuri s-ar fi pierdut demult. A luat cea mai bună decizie. Sper să reziste cât mai mult în ceea ce face.
 • MULT SUCCES LA DIGI 24 PENTRU ADRIANA, PE CARE O ADMIR FOARTE MULT ! CU SMERENIE, CU DISCERNAMANT, CU HARNICIE SI CU NADEJDE, EU II DORESC SA AJUNGA CEA MAI BUNA, LA FEL CA SANDA TARANU !
 • Chiar ca meriti mai mult. Ce te-a lovit sa ajungi la nazistii astia...habar nu am!
 • TVR era Raiul pe pamant...RCS - lagar!
  Si nu este vorba de ce linie vor adopta la inceput. E strategia veche in mass media...intai se dau neutrii, tocmai ca sa devina credibili si creatori de opinii...apoi, o vor vira catre cine le convine. Nu stiati asta?
 • Nu conteaza daca va avea viata lunga acest port...ci, cat de mic, stramb si umil te simti lucrand pentru acei oameni(?)
 • Daca informatia va fi tip antena3 nu are sa fie corecta .
 • ce remarc,e ca astia de la Digi24,chiar isi fac o echipa redutabila!
 • adevarul ce nu mai avea loc pe ecran de lupea si marean sau turturica. o fata deosebita si as spune nefolosita le justa ei valoare de jigodia de culcer.oamenii de calitate nu au loc de gasca lui lazescu.
 • Livero,

  Ai uitat de "Romania"TV!

  P.S. Antena 3 = TeleJUSTITIE! (Sîc!).
 • TVR Info, singurul canal de STIRI din Romania. :)
  Cam asta stiu eu despre TVR Info.
  Antena 3, Realitatea TV, = circ TV
 • Ion, si totusi te contrazic din nou.
  Incearca - cand ai ocazia -, niste pareri (referitoare la TVRinfo) printre prieteni, vecini sau cunoscuti.
  O sa ramai surprins de ... ridicarea lor din umeri: TVRinfo? Ce-i aia?
 • Horea, nu poti spune ca TVRinfo e neurmarit, doar pt. ca nu este inclus in monitorizari.

  Sa nu te miri daca vei afla ca un rating peste tvr1, poate si peste b1tv.
 • 1. Păi merge unde se plateste!

  2. La TVR, a izolat-o Culcer tocmai la neurmăritul canal TVRinfo.

  3.Prezentatorul sau prezentatoarea de stiri nu trebuie sa fie "agreabila"! Pe mine nu ma intereseaza rânjetul, ochii, coafura sau mutra cuiva ci INFORMATIA corecta si la timp.

  Intelegi ioana Dobre?
 • este unul dintre foarte putinii oameni din mass media care "reclama" un respect bine-meritat. cine a cunoscut o pe adriana chiar si catusi de putin face to face, e imposibil sa nu fi remarcat un bun simt absolut extraordinar si ...anacronic! ma bucur ca pleaca din cloaca aia, sa vedem daca nu cumva va pica intr una si mai si!

Trimite un comentariu

sus