Skip to main content

Foşti realizatori de la Radio Contact vin la Realitatea FM

 

Realitatea FM va începe să emită program propriu de la jumătatea lunii martie. Din noua echipa vor face parte şi câţiva realizatori de la Radio Contact, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Postul va emite program propriu de dimineata pana la ora 18.00, după care va prelua programul postului de ştiri Realitatea TV.

Şi muzica va fi nouă în stilul pieselor difuzate în trecut de Radio Contact. Staţia îşi păstrează formatul news abordat ca infotainment, însă targetul coboară. Până acum era de 25-55 de ani, din martie e de peste 18 ani

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justin Justin
    RADIO CONTACT NU A MURIT SI NU VA MURI NICIODATA. Da desigur, numai ca cei de la radio intact au cezut ca veti dispare pentru totdeauna si va furat gingasa voastra sigla cu simpaticul delfin albastru si au scris Radio Intact. Ce au zis ei; Radio Contact, Radio Intact e pe aproape si multi nu-si vor da seama ca suna c-am la fel. Furtul plagiatul si copy-paste e la moda in Romania, nu are importanta domeniul, este practic si eficient de la vladica pana la opinca.
    Uite aici: http://www.radiointact.ro/
  • OVIDIU OVIDIU
    RADIO CONTACT NU A MURIT SI NU VA MURII NICIODATA SA NU UITAM CA RADIO CONTACT A VENIT DIN BELGIA PE DATA DE 25 FEB 1990 ASA CA VA ROG NU JIGNITI CUVANTUL RADIO CONTACT .A FOST UN RADIO ASA CUM AM VRUT:) DE FAPT A FOST CEL MAI TARE RADIO DIN ROMANIA SI MAI ALES CA A FORMAT MULTI OAMENI ,OAMENI PE CARE-I GASITI IN MAI TOATE RADIOURILE,SI PUNCT NO COMENT (RADIO CONTACT-un radio asa cum vrei sau 15 hituri pe ora,asa ca CONTACTUL A FOST CEL MAI TARE ......YES.
  • mihai mihai
    asa e. nu a decedat . a fost vandut pe o suma mica ca apoi sa il rebranduiasca altii mai destepti in Kiss si sa il revanda pe o suma de cinci ori mai mare !!! Bravo lor ! Cred ca si in ziua de azi aia care au vandut Contactul se oftica ce afacere proasta au facut . Evident daca intre timp au invatat sa faca afaceri :-)))
  • Dodo Dodo
    vezi ca nu stii ce vorbesti... radio contact nu a decedat si nici nu va deceda prea curand.
    doar ca nu mai emite.
    si nu sunt 10 ani, sunt 8 si jumatate. :)
  • andrei andrei
    interesanta pozitionare pt o relansare . sa te legi de un nume de succes iesit de pe piata ca sa generezi nostalgii si poate apoi imagine pozitiva pt brandul tau . problema e ca ascultatorii de Contact au crescut si piata s-a schimbat si impartit mult asa ca nu cred ca va fi o pozitionare de succes .e ca si cum cineva ar vinde acum fruttifresh in vechile sticle de pepsi din copilarie incercand sa spuna ca gustul e acelasi :-)
  • mad79 mad79
    ce dor mi-e de Radio Contact!
  • Gogu Gogu
    Alooooooooooo, Contactul a decedat acu' 10 ani. Cine sint realizatorii aia ?
  • mircea mircea
    Deci asta stire de mare impact: vin unii la radio ! Cine sunt ei ?
    In Facultatea de Jurnalism te invata ca stirea trebuie sa raspunda unor intrebari. Cea de fata nu respunde nici la jumatate, deci nu e stire.
    E un text scris din plictiseala.
  • andrei andrei
    nu e acelasi trust care a transformat GoldFM intr-un tonomat ? Parca la Gold era Raluca Moianu . Probabil e doar rotatia celor care nu si-au mai gasit job intr-un alt radio dupa Contact :-)
  • steven steven
    fostii realizatori de la radio contact ii gasiti prin toata media romaneasca,pe la magic fm(liana stanciu),europa fm(bogdan miu),zu fm(razvan popescu)...doar cateva exeple care imi vin acum in minte!
  • Sorin Sorin
    Iti dai seama ca pastreaza si Realitatea surpriza. Ce a aflat fata a scris. Oricum eu abia astept sa ascult. Imi e dor de vocile din anii 90, inceputul anilor 2000.
  • nicu popescu nicu popescu
    zi-le,stimabilo,pe nume....daca chiar ai informatii
  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca dai informatia o dai complet nu "citiva realizatori", spui nume... nu receptionez postul asta de radio asa ca audienta nu va creste spectaculos...

Trimite un comentariu

sus