Skip to main content

ÎNAPOI PE TV: Mihaela Rădulescu va realiza Duminica în familie la Realitatea TV

 

Mihaela Rădulescu va fi prezentatoarea emisiunii ,,Duminica in familie", incepand cu luna martie a acestui an, conform revistei Story.

Publicitate

După aproape doi ani şi jumătate în care a stat departe de televiziune, Mihaela Rădulescu are planuri de întoarcere pe micile ecrane, cu emisiunea Duminica în familie la postului lui Elan Schwartzenberg, fostul ei soţ.

Diva vorbea încă de anul trecut despre posibila întoarcere pe TV, într-un interviu acordat Paginademedia.ro:

Mihaela Rădulescu despre posibila colaborare cu Realitatea TV

Sorin Enache, directorul general al Realităţii TV, a confirmat pentru Story introducerea emisiunii Duminica în familie în grila de programe a postului, dar a precizat că mai sunt multe detalii de pus la punct până când va fi difuzată prima editiţe a show-ului.

"Mihai Tatulici  este cel care a venit cu propunerea , el fiind şi cel care va fi producătorul emisiunii. (...) Potrivit planurilor iniţiale , prima ediţie a emisiunii urma să fie difuzată la începutul lunii martie. E posibil ca termenul să fie decalat pentru că, momentan, discuţiile dintre repreyentanţii televiziunii şi Mihaela Rădulescu au îngheţat", a declarat Sorin Enache pentru revista Story.

"M-am întâlnit de două, trei ori cu ei, am pus la punct coordonatele principale, urmând ca săptămânile viitoare să discutăm detaliile legate de format, studiouri, detalii care sunt foarte importante pentru o astfel de producţie”, a  mai declarat Sorin Enache.

Acesta a precizat însă că această amânare este pur conjuncturală, conducerea postului dorindu-şi foarte mult introducerea în grila de programe a emisiunii prezentate de Mihaela Rădulescu. În ierarhia stabilită în biroul de comandă al televiziunii deţinute de Elan

Mihaela Rădulescu avea, la emisiunea cu acelaşi nume de pe Antena 1, o audienţă de aproximativ 600.000 de telespectatori.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    @ Razvan

    Dar pe noi nu ne intreaba nimeni cat ne-am saturat de ea? A fost o binecuvantare plecarea ei...
  • aidan aidan
    lulyj, am ras de m-am prapadit citind ce ai postat.ai fost geniala ca ne-ai spus unde sa citim!multumesc!
  • A A
    In acest moment, Mihai Tatulici este o pacoste pentru Realitatea Tv. Din cauza emisiunilor, sugestiilor si influentei acestui personaj, postul este perceput ca un post basist... La fel de nocive sunt prezenta cvasi permanenta in emisiuni a lui Cozmin Gusa (daca nu ma insel, actionar minoritar!), devenit din nou admirator de Basescu... Cum aceste lucruri se petrec intr-o perioada in care mai mult de 90% din populatie nu are incredere in presedinte, Realitatea TV va pierde constant audienta... Ca telespectator care a fost de partea lor dupa manevra unfair pusa la cale de Ghita, nu pot decat sa regret.
  • Horea Horea
    Multumesc!

    Acum m-am dumerit.
  • luhyj luhyj
    pentru conformitate:

    http://www.paginademedia.ro/job-uri/
  • luhyj luhyj
    @horea
    intra la rubrica JOBURI si mergi pina in josul paginii. acolo unde "adevaratii specialisti" in media, punblicitate, marketing si "pi ar" isi ofera serviciile. obae crede ca le face un bine publicind anunturile de angajare si cv-urile lor...
  • Horea Horea
    @ luhy

    Pana la urma, eu tot cred ca tu ai inghitit lingurita cu pricina.

    P.S. Despre ce CV-uri tot vorbesti tu?
  • luhyj luhyj
    :)))) mai e unul care la aptitudini a scris: 1. apt de a acumula noi cunostinte si 2. utilizarea calculatorului (windows) deci asa ceva... :))
  • luhyj luhyj
    tre sa intervin din nou: aia cu poza cu caruta are cv in romaneste si in engleza, pe ala in engleza l-a copiat dupa modelul europass, dar l-a copiat integral, inclusiv titlul, scrie sus mare EUROPASS. ma rog, tipa a facut in 4 ani 2 facultati la universitatea dunarea de jos, in engleza in cv - lower danube university. :p. una dintre facultati, engleza-franceza. ia uite ce scrie la limbi straine cunoscute. copy - paste din cv: Language (s) foreign (s) known English, French, German, Spanish. nu e mortal? :))) nu mai spun ca tipa a fost profesoara de engleza intr-o comuna din galati, dar in engleza ea se considera: professor, de parca e profesor universitar... a publicat si articole in revista sau ziarul expres balabanesti, te doare capul, pe cuvint... e teroare cu cv-urile astea :)
  • luhyj luhyj
    aaaa:))) era sa-mi inghit lingurita de la cafea. intr-unul dintre cv-uri o fatuca trece la hobby: "COMPUSUL" si in paranteza POEZIE SI PROZA :))))))) obae, tu citesti cv-urile pe care le posteaza tinerii astia care vor joburi in "marketing si piar?"
  • luhyj luhyj
    *rubrica de joburi, my bad...
  • luhyj luhyj
    am mai scris pe aici, dar nu ma pot abtine: obae, rubrica ta cu joburi e dementiala: e o tipa acolo care trece la experienta deschiderea a trei magazine (wooow) cind intri la cv, vezi ca de fapt a facut merchandising, adica a impartit produse gratis :))). altu se da mare ca a facut Salem state collage , USA... usa frate, nu orice, adicatelea, a urmat cursurile unui liceu de stat din sua... altu cica vrea sa fie angajat ca operator imagine, cameraman sau - fie, director de imagine :)))) . alta are o poza de cv in picioare linga o caruta... repet, rubrica de jocuri e mai tare ca revista catavencu :))))
  • razvan razvan
    bai, da' intreb si io ca prostu', nu zicea acu' ceva vreme ca e scirbita de tara asta si ca never ever n-o sa mai apara la tv? e la misto, sau...?
  • C C
    Poate că n-ar strica să prezinte și ferpare la TVR Info, după look-ul pe care îl are în clip...
  • C C
    Trio-ul Oțil-Răduleasca-Badea, Trigemenii nevrozați.
    Plus că muare casta Andreea Marin de ciudă, dacă e ceva adevărat în știrea asta sinistră.

    Și acum serios, o întrebare pentru Sorin Enache, directorul general al Realităţii TV: își va păstra Mihaela Rădulescu acest look ireproșabil de Dead Ugly Whore și în noua grilă??
    Ar fi păcat s-o fi dezhumat degeaba și s-o faceți să arate ca acum nu știu câți ani, când se extaziau gospodinele și bodyguarzii la emisiunea Duminica în nu sunt în stare să am o familie, dar ce contează, românii înghit orice.

Trimite un comentariu

sus