Skip to main content

Mutare în portofoliul Midas: iese Şapte seri, intră 24 Fun

 

Publicitatea ghidului 24Fun va fi vândută prin regia Midas Media, condusă de Silviu Ispas. Mutarea vine la scurt timp după ce, din portofoliul Midas, a ieşit un alt ghid, Şapte seri.

Publicitate

Publicitatea 24 Fun va fi vândută de Midas din luna martie.

Alex Săndulescu, 24 Fun:

„Actuala echipă Midas este prima echipă care a vândut publicitatea în 24Fun la lansarea ghidului, acum 10 ani. (...) Chiar dacă până în 2011 am fost concurenţi cu Midas, relaţiile dintre noi au fost întotdeauna extrem de deschise şi constructive.”

Ghidul 24 Fun este deţinut de Alex Săndulescu. Potrivit ultimelor date BRAT, publicaţia gratuită distribuia în perioada aprilie – iunie 2011 un număr de 28.400 de exemplare pe ediţie.

Regia de publicitate Midas Media este parte a grupului german Ballroom International. Regia gestionează spaţiul cotidianului Ring, al mai multor cotidiane şi săptămânale locale şi al revistelor Chip Computer, Level, Foto Video Digital, Chip special şi PC Practic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • jeanine jeanine
  @crocodilu
  Din Brasov, te rog.
 • dana dana
  De cand au plecat sasii si ungurii se mai citeste in Sibiu doar la curtea Majestatii Sale Cioaba al II-le !!!
 • crocodilu crocodilu
  Hai ca a vorbit Bucurestiul. "noi cei din industrie". buricul pamantului.
 • jeanine jeanine
  @calin
  Chiar crezi ca ne intereseaza pe noi cei din industrie de ceea ce se intampla pe la Sibiu?!
  Apucati-va de munca si de ceeea ce stiti sa faceti cel mai bine si nu mai aveti pareri despre
  lucruri despre care habar nu aveti cu ce se mananca.
  Cand se fac mieii ca vine iepurasul? Cat mai e kilu' la telemea?
 • calin calin
  pe siteul 24 fun scrie asa:
  da click aici si citeste ultimul numar 24 fun sibiu
  e din 4 iulie 2011 :)
  daca si ei recunosc ca e ultimul numar... insemna ca e oficial!
  http://sibiu.24fun.ro/
 • ervin ervin
  calin, n-ai intles? Ispas a preluat 24 fun ca apare in tiraj mare, declarat...
  Sigur apare si nu o vezi tu :)))))
 • dana dana
  Ne facem ca nu vedem in fata realitatea: problema este BRAT-ul si cu toate mizeriile lui adiacente. Sigur, Ispas trage sforile pe bani buni si cu Arina ,care nu dezinteresata, au facut din aceasta institutie un bordel. Sapte Seri si 24fun sunt o miza prea mica ca sa le comentez. Partea proasta este ca avem nevoie de un etalon, de un organism CORECT si INDEPENDENT care sa masoare CINSTIT ceea ce avem in piata. De ce nu vine nimeni cu o alternativa la sitemul murdar in care ne invartim?
 • adrian adrian
  @calin
  Pe cine intereseaza un targusor de provincie omule ? Romania dpdv al publicitatii se imparte in cateva orase mari si late: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi Constanta pe timpul verii si Brasovul cand da Dumnezeu si e zapada. Cam asa se rezuma bugetele clientilor, cand le au. Restul e tacere din pacate.
 • cici cici
  o inchide ispas in curand in bucuresti, si pe unde a mai ramas prin tara ;)
 • cornea cornea
  @calin, revista apare in tara doar cand are publicitate. Cand nu are, face economii. Roaga-te la Dumnezeu sa ii aduca Ispas niste reclama la Sibiu. Tare, nu?
 • calin calin
  doar de curiozitate...eu sunt din sibiu, si 24 fun nu a mai aparut aici de anul trecut. revista nu mai apare oficial, sau nu am mai vazut-o eu :) daca nu mai apare in sibiu, a inchis 24 fun revistele si in alte orase?
 • mia mia
  @misu braila

  are vreo importanta cum se numeste? aceeasi marie..
 • gelu.m gelu.m
  uite cum incearca din nou sandi sa-l imite pe kovacs, dar cu intarziere de cativa ani ..
 • jeanine jeanine
  Certificatele BRAT nu's bune nici macar la buda. Romania Libera e un exemplu elocvent al magariilor ce se practica prin acest ONG platit de agentii si de editori.
 • bianca bianca
  Gargara multa. Oare nu ii este rusine lui Ispas sa dea lectii de morala prin piata cu BRAT-ul lui? Ce credibilitate mai are dupa publicarea rezultatelor controalelor cand am vazut cu totii ce smecherii face Ispas bratz la bratz cu Arina? Practic o piata intreaga a trait in minciuna si in cifre false. Sa-ti fie rusine Silviu Ispas!

Trimite un comentariu

sus