Skip to main content

PE SCURT: Grayling continuă contractul cu MOL. S-a lansat revista online LumeAnimalelor.ro

 

S-a lansat LumeAnimalelor.ro, o publicaţie online independentă dedicată iubitorilor de animale. Echipa redacţională este formată din jurnalişti tineri în colaborare cu medici veterinari,dresori şi psihologi.

Publicitate

Grayling România a câştigat contul de PR şi Public Affairs al MOL pentru încă doi ani. Decizia de a continua cu Grayling, care lucrează cu MOL România din 2008, a fost luată in urma unei licitatii desfăşurate la finalul anului trecut, la care au participat principalele companii de profil din România.

Grayling România va sprijini strategia şi programele de comunicare externă ale MOL România, inclusiv relaţiile cu presa, va furniza analize ale mediului politic şi de afaceri din România şi va derula proiecte de Public Affairs în domeniul energiei.

Despre Grayling România:
Grayling România face parte din Grayling, o companie globală de consultanţă în Public Relations, Public Affairs, Investor Relations şi organizare de evenimente.

În România, Grayling este prezentă încă din 1998, cand a intrat pe piaţă sub brandul Mmd. În prezent, lista de clienţi permanenţi ai Grayling în România include companii precum Alico Asigurari, Bursa din Viena, British Airways, CISCO, Discovery Networks, Erste Bank, GE, Google, GE Energy, Mars, Nabucco, SES Astra, Visa Europe, ş.a.

Despre LumeAnimalelor.ro

LumeAnimalelor.ro aduce zilnic informaţii despre sănătate, nutriţie, beauty sau dresaj, cât şi un jurnal al unui bichon care ne împărtăşeşte ce presupune o viaţă de câine.

Pe www.LumeAnimalelor.ro cititorii vor mai găsi interviuri cu vedete, galerii multimedia şi o hartă interactivă cu toate cabinetele veterinare, cât şi pet-shop-urile, hotelurile pentru animale sau saloanele de frizerie canină sau felină.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    interesant, doar ca 'lumea animalelor' nu inseamna numai pisici si caini..

Trimite un comentariu

sus