Skip to main content

The Economist își mută parteneriatul de la Money Express la Capital

 

Revista Capital va prelua, în exclusivitate pentru România, în print și online, conținutul The Economist, de la jumătatea lunii februarie.

Publicitate

Până la sfârșitul anului trecut, articolele The Economist erau preluate de revista Money Express.

Capital avea, până acum, o colaborare de preluare exclusivă cu unul dintre suplimentele The EconomistThe World In.

Claudiu Șerban, redactor-șef Capital și director general Evenimentul zilei și Capital:

"Parteneriatul cu The Economist presupune o investiție considerabilă, cel puțin pentru presa românească, însă este o investiție perfect justificată pentru Capital. Prin acest parteneriat exclusiv, dorim să marcăm debutul celei de-a doua faze a strategiei pe care o avem pentru Capital.

După un an în care am restructurat businessul, am regândit structura redacțională și ne-am consolidat brandul, atât în print, cât și în online, urmează dezvoltarea, proces din care fac parte și parteneriatele internaționale importante, așa cum este cel cu The Economist. "

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa-mi spun parerea. Am o parere, cam buna. Daca domnul Svintu a luat o condamnare, in premiera, e semn. De (2 bani speranta) normalitate.
    E adevarat ca domnul Svintu nu mai e patron Money Ex, sau Realitatea, sau..., sau..., sau... Dar spiritul domnului Svintu nu are cum sa se stinga. Cum nu se va stinge spiritul domnului IC Dragan.
    Totul se transforma.

Trimite un comentariu