Skip to main content

Valeriu Turcan a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al preşedinţiei

 

Valeriu Turcan, purtator de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu şi consilier prezidenţial, demisionează de la Cotroceni, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate administraţiei prezidenţiale, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Potrivit surselor citate, nu sunt clare motivele demisiei. Turcan (35) este purtator de cuvânt din aprilie 2007, preluând acest post în plină acţiune de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

Valeriu Turcan este ultima demisie dintr-un lung sir de plecari de la Cotroceni, numai in 2011 inregistrandu-se, din divese motive, şase demisii.

Contactat de HotNews.ro, Valeriu Turcan a confirmat informaţia fără să comenteze motivele demisiei:

"După şansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa."

Valeriu Turcan a înlocuit-o, la Cotroceni, pe Adriana Saftoiu în functia de purtator de cuvant. Saftoiu a demisionat din funcţie în martie 2007, la zece zile dupa ce Claudiu Săftoiu, pe atunci soţul său, a fost nevoit sa plece din fruntea Serviciului de Informaţii Externe în urma unor declaraţii referitoare la activitatea de interceptare, considerate o gafa.

Ca şi Săftoiu, Turcan este fost jurnalist. A lucrat la Londra ca producator BBC World Service serviciul în limba românăintre 1999 şi 2002.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Care ai fost coleg de grupă la FJSC cu Turcan? :))
  • C C
    Oameni buni: fata are 26 de ani, dar lucrează de 4 ani cu Tiranu'...Asta nu vă spune nimic??
  • Alex.D Alex.D
    Nu critic nimic insa stau sa ma intreb : CE DRACU ARE ASTA CU MEDIA IN GENERAL ????
  • udi alan udi alan
    ...claudia elena ionas: este noul purtator de cuvant al lui basel ...ca si in cazul noului guvern ungureanu, facut din esalonul doi al fostilor ministri, la fel si aici-fata provine tot din biroul de presa al cotroceniului, o birocrata oarecare, suspect de tanara,26...spun suspect, ca incepi sa te intrebi de integritatea psihica a lui treenel!
  • udi alan udi alan
    asta e prima stire de pe Obae de continut NE mass media! din cate stiu eu (intrat de 1-2 ani pe aici)...sau poate justificarea stirii aici ar fi ca baiatu e fost ziarist...obae, sa vezi ce ingramadeala de caractere si comentarii sofisticate o sa ai!!!! toti aia care au postat la stirea capatos-bos SIGUR vor da buzna si aici! ...nu stiu cata relevanta are demisia asta, personajul in sine cat si institutia purtatorului de cuvant neavand vreo consistenta pe dambovitza si mai ales sub voievodatul lui basescu...dar e un lucru de bun augur, inca un semnal ca se impute terenul in jurul voievodului...nu cred ca asta baiatu a plecat ca asta a fost dorinta lui, nu, basescu l a vrut sa dispara...probabil va aduce pe cineva cu mai putine si mai evidente conexiuni cu pdl (baiatu fiind sot de deputata pdl) si cu un credit de imagine si persuasiune mai bun...nu i rau, obae. ...hai,spor.

Trimite un comentariu

sus